PRENAJATÉ: HALA O VÝMERE 585m2, len 10km od Prešova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
585 m²
prenájom - Sklady a haly
1.219,- €/mes. +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

26536x zobrazená v zozname / 15113x zobrazená detailne / 257x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom halu o výmere 585m2 len 10km od Prešova vo veľkom areáli, ktorý je vybavený všetkými inžinierskymi sieťami, kamerovým systémom a strážnikom. Vjazd do areálu je možný dvoma vstupmi s rampami a k dispozícii je aj koľajová vlečka, vysokozdvižný vozík a mostový žeriav. Výhodou areálu je výborná strategická poloha medzi Prešovom a Košicami a rýchle napojenie sa na diaľnicu D1.

Vybavenie:


Vstup do haly je zabezpečený jednou bránou o výmere 6mx4m (kvôli predchádzajúcemu nájomníkovi bol otvor zväčšený, ale v prípade potreby je možné upraviť na základe požiadaviek nového nájomníka) a druhou menšou bránou na opačnej strane cca. 3mx3m. Haly je možné využiť na výrobu, predajňu, sklad alebo ako dielňu. Možnosť úprav podľa dohody s majiteľom. Hala je napojená na elektrinu a vodu.

Cena:


Cena nájomného za vnútorné halové priestory je 25€/m2/rok+DPH+energie, čo mesačne predstavuje za celú halu nájomné 1219€+DPH+energie.

Lokalita:


Areál sa nachádza len 10km od Prešova a má výbornú cestnú aj vlakovú dostupnosť.

HĽADÁTE INÉ PRIESTORY? Neváhajte nás kontaktovať. Nakoľko je tento areál dostatočne veľký, vytvára to možnosti nájsť aj iné vhodné riešenia napr. aj na výstavbu novej haly podľa požiadaviek či prenájom viacerých hál. V prípade záujmu možnosť jednať aj o odkúpení celého areálu alebo jednotlivých parciel.

Pozrite si video skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtube.com/watch?v=CNEfbbebZss&t=1s

Cena prenájmu nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s prenájmom. V prípade záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu skladu a haly v Prešove

Inzerovaný sklad / halu v Prešove v cene 1.219,- €/mes. je o 1.946 € lacnejší ako je priemerná cena skladu a haly v Prešove. Rozloha je o 144 metrov menšia ako je priemerná rozloha skladu a haly v Prešove.

Pozícia realitnej ponuky

1.219,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 500,- €/mes. 3.200,- €/mes.
585 m²
Celková rozloha 133 m² 4010 m²
585 m²
Úžitková plocha 133 m² 1200 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha585 m²
Úžitková plocha585 m²
Statusprenajaté

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-POLB-312 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny