Prenajaté: rodinný dom s dvomi bytovými jednotkami,Trnava, centrum

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na prenájom poschodová novostavba rodinného domu s dvomi bytovými jednotkami, nachádzajúca sa v centre mesta Trnava. Prvá bytová jednotka pozostáva z troch izieb na poschodí + WC s kúpeľňou. V druhej bytovej jednotke sa na prízemí nachádza kuchyňa s priestrannou miestnosťou s východom na terasu a WC s kúpeľňou, Na poschodí sa nachádzajú ďalšie tri izby a kúpeľňa s WC. Bytové jednotky sú navzájom prepojené, ale v prípade potreby je možné ich osamostatniť. Dispozícia domu, variabilita i jeho výborná poloha predurčuje prenajať nehnuteľnosť pre väčšiu rodinu, prípadne ju využiť ako kancelárie s obytnou časťou, atď. ... Zariadenie miestností je možné podľa dohody s majiteľom!
Vonkajšiu časť pozemku je možné využiť k parkovaniu 2-3 vozidiel, príp. i ako terasu na vonkajšie posedenie. Možnosť prenájmu i študentkám. Maximálne pre 7 osôb.
Cena za prenájom celej nehnuteľnosti je 1190 eur vrátane energií. Cena prenájmu prvej bytovej jednotky je 550 eur vrátane energií. Cena prenájmu druhej bytovej jednotky je 650 eur vrátane energií. Prvá platba: 2 x mesačné nájomné + kaucia.
V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia nájomných zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti.
Kontakt:

Podobné realitné ponuky

PRENÁJOM ROZĽAHLÉHO RODINNÉHO DOMU - TRNAVA
Prenájom 2.200,- €/mes.
PRENÁJOM ROZĽAHLÉHO RODINNÉHO DOMU - TRNAVA

Ponúkam Vám na prenájom 6-izbový rodinný dom vo veľmi vyhľadávanej lokalite v Trnave na Átriovej ulici.Celková rozloha domu je 300 m2.Cena pronájmu: 2200 EUR/MESRozloženie domu:Prízemie:- Vstupná chodba- Samostatné...

Rodinný dom 155 m2 Trnava / Átriová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PRENÁJOM ROZĽAHLÉHO RODINNÉHO DOMU - TRNAVA 2.200,- €/mes. Rodinný dom 155 m2 Trnava
Átriová
prenájom