PRENAJATÝ - 3 izbový byt Martina Benku - Zariadený, VOĽNÝ IHNEĎ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Martina Benku
75 m²
12
8
3
po rekonštrukcii
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

1496x zobrazená v zozname / 10559x zobrazená detailne / 194x zobrazená detailne tento mesiac

Tento byt je už PRENAJATÝ. Nový príbeh sa v ňom začal už 3 dni po zverejnení. Ak chcete rovnaký výsledok kontaktujte nás

Hľadáte na prenájom 3 IZBOVÝ BYT po rekonštrukcii, kompletne ZARIADENÝ a IHNEĎ VOĽNÝ? Tak tento byt je presne pre Vás...

Realitné centrum PROFI REALITY SABOL vám exkluzívne ponúka, priestranný, dispozične zaujímavý, slnečný 3 izbový byt s LOGGIOU na ulici Martina Benku v Prešove.

Lokalita:


Byt sa nachádza na sídlisku Sekčov, na kľudnom mieste s výhľadom na zeleň. V blízkosti bytu sa nachádza nákupne centrum Eperia, Kaufland, Lidl a iné, zdravotné stredisko, detské ihriská, základná a materská škola, park, cyklistický chodník, dostupnosť MHD a veľa ďalších možností pre využitie voľného času. Parkovisko priamo pred bytovým domom. Bytový dom je zateplený, výťahy úplne nové, susedia bezproblémový.

Popis bytu:


3 izbový byt o rozlohe 75 m² (+4 m² LOGGIA) sa nachádza v panelovom bytovom dome na 8/12 poschodí. Byt pozostáva zo vstupnej chodby s malým šatníkom, 3 izieb, kuchyne so vstupom na balkón, kúpeľne a samostatného WC.

Stav a rozsah rekonštrukcie:


Byt je po rekonštrukcii, ktorá zahŕňa: MUROVANÉ JADRO s novou elektrinou, vodou, odpadom, plastové okná, plávajúce podlahy a dlažby. Ponúkame ho komplet zariadený. Tzn. nábytok, vstavané skrine, práčka, TV, zariadená kuchyňa, chladnička postele, gauč, jednoducho stačí si doniesť osobné veci a môžete okamžite bývať.

Výhody ponuky:


- Sťahovanie bez investícií
- Výborná poloha
- krásny výhľad
- kvalitná infraštruktúra a vybavenosť

Cena nájomného a platba:


- Ceny sú uvedené vrátane prenájmu zariadenia a energií
- Cena v RK,-€ / mesiac pre 2-3 osoby
- Cena v RK,-€ / mesiac pre 4-5 osôb
- 1 mesačné nájomné + 2 mesačný depozit vopred je podmienkou. Prosíme záujemcov, ktorí nevedia splniť túto podmienku, aby nás nekontaktovali.

Seriózny vlastník má záujem o seriózneho dlhodobého nájomníka. Cena zahŕňa kompletné realitné a právne služby od prvého kontaktu po podpis nájomnej zmluvy. PROFI REALITY SABOL ... meníme sny na realitu ...

ID: SV2BNEx

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Prešove na ulici Martina Benku

Rozloha je o 2 metre menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 trojizbových bytov v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-SV...

Podrobné informácie

Celková rozloha79 m²
Úžitková plocha75 m²
Poschodie8
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusprenajaté
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno
Pivnicanie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátC
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SV2BNEx ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.