Prenajmeme priestranný obchodný priestor v centre mesta Vráble

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Vráble
Ulica.: Hlavná
300 m²
prenájom - Obchodné priestory
1.200,- €/mes. +energie
Ponúknite vlastnú cenu

61650x zobrazená v zozname / 8051x zobrazená detailne / 158x zobrazená detailne tento mesiac

Ak hľadáte priestor pre svoju novú prevádzku nachádzajúci sa v centre mesta Vráble, zbystrite pozornosť. Ponúkame Vám na prenájom objekt vhodný pre obchod, poskytovanie služieb, rôzne prevádzky, banky, ambulancie, atď.

Z dispozičného hľadiska tento objekt pozostáva z 2 nadzemných podlaží a pozemku pred budovou, ktorý je o výmere 376 m2. Na prízemí sa nachádza zádverie, vstupná chodba, veľký otvorený priestor o výmere cca 80 m2, 2 veľké samostatné miestnosti, sociálne zázemie, kotolňa, kuchynka a ďalšie menšie miestnosti s rôznym využitím. Poschodie aj s možnosťou samostatného vstupu je tvorené schodiskom, kanceláriou, kuchynkou asociálnym zázemím. Celková výmera všetkých priestorov predstavuje cca 300 m2.

Cena prenájmu je 1.200€ + zálohové platby za elektrickú energiu, plyn, vodné a stočné.

Pri podpise zmluvy sa skladá depozit vo výške 2-mesačného nájomného.

Uprednostňujeme spoľahlivého nájomcu na dlhodobý prenájom.

Priestor sa prenajíma nezariadený.



Energetický certifikát k nehnuteľnosti nie je vypracovaný.

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a máte záujem o obhliadku alebo potrebujete zodpovedať Vaše doplňujúce otázky, kontaktujte ma na tel. čísle alebo prostredníctvom e-mailu

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru vo Vrábliach na ulici Hlavná

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Hlavná vo Vrábliach v cene 1.200,- €/mes. je o 33 € drahší ako je priemerná cena obchodného priestoru vo Vrábliach. Rozloha je o 245 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru vo Vrábliach.

Pozícia realitnej ponuky

1.200,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 300,- €/mes. 1.200,- €/mes.
300 m²
Úžitková plocha 145 m² 300 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha300 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-02-0076 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.