Prenajmeme skladové priestory

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Stará Vajnorská
prenájom - Sklady a haly
1,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

166561x zobrazená v zozname / 17585x zobrazená detailne / 278x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom skladové priestory od 2m2. priestory sú rôznej veľkosti a rozmerov, suché, vykurované, možnosť prenajať aj krátkodobo. prístup do areálu 24hodín denne. Areál je strážený, Cena záleží od veľkosti a dĺžky doby prenájmu.
Pri podpise zmluvy sa požaduje kaucia vo výške dvojmesačného nájmu. Kaucia bude použitá v prípade poškodenia alebo zničenia priestorov, v opačnom prípade bude vrátená nájomcovi. Minimálna dĺžka nájmu je 1 mesiac. Ak sa jedná o krátkodobý prenájom 1 - 2 mesiace, províziu platí nájomca.
Každý sklad má samostatné elektrické meranie. K dispozícií sú sociálne zariadenia. V prípade prenájmu na fyzickú osobu sa DPH neplatí

Príklady prenájomov:



12 m2 (cca. 4 x 3 m). CENA 80€ bez DPH - bez energií (priestor bez kúrenia, temperovaný), na poschodí, vstup po rebríku.
Nedá sa uskladňovať tovar na paletách, len voľne, v kartónoch...

10 m2 (cca. 2 x 5 m). CENA 70€ bez DPH - bez energií (priestor bez kúrenia, temperovaný), na poschodí, vstup po rebríku.
Nedá sa uskladňovať tovar na paletách, len voľne, v kartónoch...

2 m2 (cca. 1,33 x 1,47 m). CENA 70€ bez DPH - bez energií (priestor bez kúrenia, temperovaný), na prízemí.

Dá sa uskladňovať tovar na paletách.



5,5 m2 (cca. 3,45 x 1,56 m). CENA 90€ bez DPH - bez energií (priestor bez kúrenia, temperovaný), na poschodí, výťah k dispozícii. Prístup priamo z výťahu.

Dá sa uskladňovať tovar na paletách.



Sklad - prístrešok
120 m2 (cca. 4 x 30 m) CENA 450€ bez DPH - bez energií (priestor bez kúrenia), na prízemí, šírka brány vpredu 2 m. Tovar sa dá sa uskladňovať na paletách. Možnosť v priestore zaparkovať viac áut za sebou, po prípade menšiu dodávku.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu skladu a haly v Bratislave - Nové Mesto na ulici Stará Vajnorská

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 28 skladov a hál v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-15...

Podrobné informácie

Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Parkovanieáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1590 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.