IBA U NÁS! Prenájom, 1+1, balkón, kompl. rek., zariadený,36m2, Trenčín

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

AstonReal ponúka na prenájom kompletne zrekonštruovaný priestraný 1-izbový byt s balkónom o výmere podlahovej plochy 36m2 na ul. Soblahovská v Trenčíne. Byt sa nachádza na 1. poschodí zo siedmich v zateplenom panelovom dome s rekonštruovanými spoločnými priestormi.

V byte prebehla kompletná rekonštrukcia (plastové okná, murované jadro, nová elektroinštalácia v celom byte, stierky, podlahy, dvere + obložky, nová kuchynská linka s kombinovaným sporákom, nové radiátory, nová sanita). Na radiátoroch sú pomerové merače, v byte je príprava na pripojenie na internet a TV. V dome sa nachádza káblový rozvod internetu a TV. K bytu patrí pivnica, cca 1,5m2. Orientácia bytu je J, J/V a V.

V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Byt sa prenajíma čiastočne zariadený (manželská posteľ, skriňa, komoda, kuchynská linka, chladnička, stôl so stoličkami a automatická práčka) a je k dispozícii ihneď. K bytu nie je vytvorený energetický certifikát.

Mesačné nájomné je 350€ pre 1 až 2 osoby, vrátane energií. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí vratná finančná záloha vo výške jedného mesačného nájmu, ktorá je zábezpekou pre prípad vzniknutej škody na majetku.

Cena prenájmu zahŕňa províziu za kompletný právny servis, realitnej kancelárii záujemca neplatí žiadne poplatky. Info: ,

Podobné realitné ponuky