PRENÁJOM, 1,5 izb. byt, Istrijská, Devínska Nová Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom veľmi pekný novozrekonštruovaný 1,5-izbový byt na Istrijskej ulici v Bratislave, v mestskej časti Devínska Nová Ves. Jeho výmera predstavuje 34 m2+ pivničná kobka o výmere 2 m2. Nachádza sa na 2 poschodí v 4 poschodovom bytovom dome.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby, spálne a kúpeľne spojenej s toaletou. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a je zariadený nábytkom a potrebným vybavením. Obývacia izba disponuje rohovou rozkladaciou sedačkou, TV, DVD, priestrannou stavanou skriňou ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru. V spálni sa nachádza manželská postel. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút a je spojená s toaletou. Kuchyňa je vybavená vstavanými spotrebičmi ( elektrická rúra, elektrická dvojplatnička, umývačka riadu, práčka, mikrovlnná rúra ). Byt je vhodný pre 1 alebo 2 osoby.

Byt sa nachádza v príjemnej lokalite Devínskej Novej Vsi s bezproblémovým parkovaním v okolí domu. V okolí domu kompletná občianska vybavenosť ( zdravotné stredisko, lekárne, škôlky, školy, detské ihrisko, knižnica, kultúrne centrum, pošta, Terno, Lidl, TESCO ).

Mesačné nájomne predstavuje 500,-€ vrátane energií internetu a KTV

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Richard Agh, kontakt: ,email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o © Copyright 2017 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky