Prenájom 1-izb. bytu 40 m2, Trenčín - K dolnej stanici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: K Dolnej stanici
40 m²
1
úplne prerobený
prenájom - 1-izbový byt
500,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

9180x zobrazená v zozname / 922x zobrazená detailne / 144x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na prenájom 1-izb. byt nachádzajúci sa v rodinnom dome na ulici K dolnej stanici v Trenčíne. Byt o výmere 40 m² je prízemný a má samostatný vstup od ulice. Je kompletne zariadený (viď. fotodokumentácia), cena nájomného zahŕňa aj náklady na energie a internetové pripojenie.
K dispozícii je oplotená predzáhradka o výmere 26 m².

Energetický certifikát – nie je k dispozícii.


Cena – 500,-€/mes.
Vladimír Nemec

RADO Reality Group, s.r.o.


M

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 1-izbového bytu v Trenčíne na ulici K Dolnej stanici

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici K Dolnej stanici v Trenčíne v cene 500,- €/mes. je o 18 € drahší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Trenčíne. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 jednoizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421903.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Podrobné informácie

Úžitková plocha40 m²
Počet izieb1
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Parkovanieverejné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Predzáhradkaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1717 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.