Prenájom 1 izbový byt Dubnica nad Váhom (40m2)kompletná rekonštrukcia

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám ponúka na prenájom kompletne zrekonštruovaný byt s výmerou 40 m2.Nachádza sa sídlisku Pod Hájom v Dubnici nad Váhom, s bezbariérovým prístupom. V revitalizovanom bytovom dome, na vyvýšenom prízemí.

Byt ponúkame čiastočne zariadený kde k dispozícii je nová kuchynská linka so základnými spotrebičmi ( plynová varná doska, digestor, zabudovaná práčka, chladnička s mrazničkou ). Ostatné zariadenie bytu podľa vlastného uváženia záujemcu-prípadná dohoda.

Byt bude na prenájom pre 1-2 osoby. Nové jadro, bezbarierová sprcha , oddelené W.C. systém Geberit. Žalúzie na oknách .Zasklená loggia 5m2 .Pivnica . Voľný od 1.1.2023.

Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Byt pre klienta s vyšším štandardom bývania.

Mesačné náklady na bývanie 450 Eur 1-2 osoby (energie vrátane).

Hľadáme serióznu záujemkyňu , nefajčiarka, bez domácich zvierat.

Nájom 450 €/mesiac aj s energiami. Depozit vo výške 2 nájmov, vratný po ukončení nájmu. Možnosť zriadenia optického pripojenia za príplatok.

Výborné bývanie v blízkosti centra mesta ocení každý nájomník ktorého hlavnou prioritou pri hľadaní nového bývania je lokalita, centrum mesta, ušetríte čas a peniaze spojené s prepravou.




Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Kontakt na makléra: Mária Fursten, tel.: , mail: ID zákazky:180321



Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky.

Podobné realitné ponuky