Prenajaté - 1-izbový byt s parkovacím miestom, Podunajská, Bratislava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Ulica.: Podunajská
21.09 m²
1
1
úplne prerobený
nie
áno
prenájom - 1-izbový byt
450,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

6722x zobrazená v zozname / 6625x zobrazená detailne / 179x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam Vám na prenájom útulný a slnečný zariadený 1-izbový byt s vyhradeným parkovacím miestom v mestskej časti Bratislavy, Podunajské Biskupice. Byt sa nachádza na Podunajskej ulici v bytovom komplexe Median House.

Byt je vhodný pre maximálne 2 dospelé osoby, ponúka sa do prenájmu ako nefajčiarsky a domáce zvieratá nie sú povolené. Celková rozloha bytu je 21,09 m².

Zariadenie bytu obsahuje:


- bezpečnostné vstupné dvere
- kuchynskú linku so spotrebičmi - sklo-keramická dvojplatnička, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, samostatná elektrická rúra na pečenie, rýchlovarná kanvica a kombinovaná práčka so sušičkou
- skriňovú zostavu v kuchynskej časti
- zariadenie izby - rozkladaciu posteľ s matracom, šatníkovú skriňu Rolldor, pracovný stôl so stoličkou, ručný vysávač a žehličku
- kúpeľňu so sprchovým kútom a WC

Cena mesačného prenájmu je 450EUR vrátane prevádzkových nákladov: Správcovský poplatok, Elektrina, Internet, TV a Parkovacieho miesta.

K podpisu nájomnej zmluvy sa uhrádza jeden mesačný nájom, depozit a provízia realitnej kancelárie. Byt je k dispozícií ihneď.

Pre dohodnutie obhliadky a zodpovedanie Vašich otázok ma kontaktujte na nižšie uvedených kontaktoch.

Marián Madola


Sprievodca nehnuteľnosťami

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 1-izbového bytu v Bratislave - Podunajské Biskupice na ulici Podunajská

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Podunajská v Bratislave - Podunajské Biskupice v cene 450,- €/mes. je o 105 € drahší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Bratislave - Podunajské Biskupice. Rozloha je o 11 metrov menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Bratislave - Podunajské Biskupice. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 jednoizbových bytov v Bratislave - Podunajské Biskupice. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-10...

Podrobné informácie

Úžitková plocha21.09 m²
Poschodie1
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusprenajaté
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Pivnicanie
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1000000028 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.