PRENÁJOM 1i.byt Kpt.Nálepku (IF1010)

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte dlhodobý prenájom ? Máte vlastný nábytok a problém zohnať ´´ prázdny byt´´ ?...pokiaľ ste odpovedali áno čítajte ďalej
J&MZ reality ponúka na prenájom 1i.byt v zateplenom paneláku na 5.poschodí na ulici Kpt.Nálepku len pár krokov od Sanatu a 10min.chôdze do centra.

Byt sa nachádza vo veľmi slušnom vchode s dobrým susedstvom , pozostáva zo vstupnej chodby , murovaného jadra ktoré prešlo rekonštrukciou a disponuje vaňou.
Priestranná kuchyňa ktorá má kuch. linku a elektr. sporák je dostatočne veľká aby mohla slúžiť ako obývacia miestnosť spojená s kuchyňou.
Obytná miestnosť je slnečná priestranná a prislúcha k nej zrekonštr. lodžia.

V byte boli menené elektr. rozvody, stierky, maľovky, na podlahe PVC imitácia plávajúcej podlahy. Celý byt pôsobí čistým a útulným dojmom.K dispozícii je pivnica.
V tesnej blízkosti kompletná občianska vybavenosť.
Byt máte možnosť si prenajať od 1.1.2020 , je k dispozícii max pre 2 osoby , doba prenájmu min. 1 rok . Pri podpise nájom. zmluvy sa platí 1x nájomné + 1x vratný depozit.
V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte telefonicky alebo mailom .

Podobné realitné ponuky

Ponukám na prenájom 1 izbový byt v meste Šahy
Prenájom 270,- €
Ponukám na prenájom 1 izbový byt v meste Šahy

1-izbový byt na prenájom v lokalite Šahy v okrese Levice1-izbový byt na prenájom v lokalite Šahy v okrese LevicePonukám na prenájom 1 izbový byt v meste Šahy na ulici. Jana...

1-izbový byt 0 m2 Šahy
Prenájom 270,- €