PRENÁJOM 1i.byt s lodžiou (IF753)

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte slušný podnájom na dlhšiu dobu ? J&MZ reality dáva do pozornosti 1.izb byt na Rybníkoch 2 v blízkosti Sanatu. Byt sa nachádza v slušnom vchode v zateplenom paneláku na medziposchodí ( ani prízemie ani podstrešný) prešiel čiastočnou rekonštrukciou - plastové okná,stierky, maľovky, plávajúce podlahy , jadro je u vnútra zrekonštruované moderným obkladom a sanitou. Byt sa prenajíma čiastočne zariadený max. pre 2 osoby. K bytu prislúcha lodžia a pivnica. Vzhľadom na lokalitu a slušné bývanie - ROZHODNE ODPORÚČAM !

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti.

Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou HÚ, ktorý Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb - výber najvýhodnejšieho modelu financovania pre Vašu nehnuteľnosť spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti o úver vrátane Kúpnych zmlúv, katastrálneho poplatku a poplatkov za overenie podpisov.
V prípade záujmu o danú ponuku nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom e-mailu / telefonicky. Ak máte inú predstavu, celú našu ponuku nájdete na našej domovskej stránke.

Kontakt na makléra: (p. Fedorová)

Podobné realitné ponuky

Ponukám na prenájom 1 izbový byt v meste Šahy
Prenájom 300,- €
Ponukám na prenájom 1 izbový byt v meste Šahy

1-izbový byt na prenájom v lokalite Šahy v okrese LevicePonukám na prenájom 1 izbový byt v meste Šahy na ulici. Jana Thuroczyho 3. Byt ma 34 m2 je po čiastočnej...

1-izbový byt 34 m2 Šahy / Jana Thuroczyho
Prenájom 300,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Ponukám na prenájom 1 izbový byt v meste Šahy 300,- € 1-izbový byt 34 m2 Šahy
Jana Thuroczyho
prenájom