PRENÁJOM 1Ii.byt (IF790)

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte dlhodobý prenájom ? Ak áno - v tom prípade Vám dávame do pozornosti tento kompletne zrekonštruovaný 1i.byt na Rybníkoch 2 v dobrej lokalite s kompletným obč.vybavením. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou kedy boli menené elektr. rozvody, murované jadro s moderným obkladom a sanitou,stierky , maľovky, plastové okná, plávajúca podlaha v kuchyni , v izbe vybrúsené nalakované parkety. Byt je zariadený nábytkom , spotrebičmi ako aj elektronikou. Panelák v ktorom sa nachádza je komplet zrekonštruovaný a vchod veľmi slušný. Byt je ihneď volný max . pre 2 osoby. ROZHODNE ODPORÚČAM !
Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri prenájme nehnuteľnosti.
V prípade záujmu o danú ponuku nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom e-mailu / telefonicky. Ak máte inú predstavu, celú našu ponuku nájdete na našej domovskej stránke.
Kontakt na makléra: p. Fedorová Irena

Podobné realitné ponuky

Ponukám na prenájom 1 izbový byt v meste Šahy
Prenájom 300,- €
Ponukám na prenájom 1 izbový byt v meste Šahy

1-izbový byt na prenájom v lokalite Šahy v okrese LevicePonukám na prenájom 1 izbový byt v meste Šahy na ulici. Jana Thuroczyho 3. Byt ma 34 m2 je po čiastočnej...

1-izbový byt 34 m2 Šahy / Jana Thuroczyho
Prenájom 300,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Ponukám na prenájom 1 izbový byt v meste Šahy 300,- € 1-izbový byt 34 m2 Šahy
Jana Thuroczyho
prenájom