** EXKLUZÍVNE PRENÁJOM 2 IZB. BYTU V MESTE ŠAMORÍN

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame exkluzívne na prenájom 2 izbový byt v meste Šamorín na Školskej ulici č. 6.

Byt sa nachádza na 2. poschodí z 3. Bytový dom nedisponuje výťahom, bytový dom je zateplený, slušný, udržiavaný vchod. Súčasťou bytu je balkón orientovaný na Školskú ulicu.

Úžitková plocha bytu je 55 m2 + balkón o výmere 2 m2. Orientácia na dve svetové strany: Sever & Juh.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba z ktorej sa vchádza do samostatnej toalety, kúpeľňa s rohovou vaňou, prechod do kuchyne s posedením. Z chodby sa vchádza do priestrannej obývačky s východom na balkón a samostatná spálňa.

Tento je byt je ideálny pre mladý pár, ktorý hľadá dostatok pokoja a preferuje mať všetko na skok vrátane parkovania priamo pri bytovom dome – zdarma.

LOKALITA:
Mesto Šamorín ponúka svojim obyvateľom ideálne bývanie s bohatou občianskou vybavenosťou. V tesnej blízkosti sa nachádza nákupne centrum (Lidl, Kaufland, Billa, DMka) či banka, pošta, lekáreň, zdravotné stredisko, zubár. Milovníkov prírody očarí Dunajská hrádza ideálna pre aktívny oddych (beh, cyklistika, korčuľovanie), výhodou je aj blízky športový rezort X-BIONIC. Dostupnosť do hlavného mesta Bratislava je možná po novej diaľnici R7 (15 min. do centra).

Mesačné nájomné vrátane energií je 550 Euro / mesiac + depozit a odmena pre RK.


BYT JE VOĽNÝ IHNEĎ.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a dohodnite si obhliadku ešte dnes.

Kompletný servis prenájmu nehnuteľnosti vrátane starostlivosti o nájomníkov zabezpečuje naša realitná kancelária ViNi real. Staráme sa o Vás už viac ako 17 rokov.


Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Dunajská Streda

Zariadený 2izbový byt v Dunajskej Strede
Prenájom 550,- €/mes.
Zariadený 2izbový byt v Dunajskej Strede

Andrea&Partners Vám ponúka na prenájom 2 izbový byt v meste Dunajská Streda na sídlisku Nová Ves.BYT: sa nachádza na 7 poschodí, má výmeru 52m2, disponuje jednou samostatnou spálňou, plne...

2-izbový byt 52 m2 Dunajská Streda
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Zariadený 2izbový byt v Dunajskej Strede 550,- €/mes. 2-izbový byt 52 m2 Dunajská Streda prenájom