Prenájom 2 izbový byt, 62,81m2, 1.poschodie, Šatník

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Rozmerný 2 izbový byt o rozlohe 62 m² na 1. poschodí trojposchodového bytového domu bez výťahu v Banskej Štiavnici na ulici Križovatka.

Byt má rozumne riešenú dispozíciu, kde je precízne využitý každý m². Po vstupe do bytu vás osloví priestranná chodba, ktorá je hneď vedľa samostatného šatníka. Tento šatník vám ušetrí mnoho priestoru v izbách pretože nepotrebujete žiadne skrine, všetko elegantne uložíte v do šatníka.

Cez chodbu sa dostanete do hlavnej časti bytu, ktorou je obývačka. Jej veľkosť a poloha v rámci bytu sú pripravené na vás urobiť skvelý dojem a verím, že sa budete v nej cítiť veľmi príjemne a bezpečne.

Obývačka je šikovne prepojená s kuchyňou, kde nájdete jedálenskú časť a krásnu, na mieru robenú, kuchynskú linku so všetkými spotrebičmi ako sporák, chladnička a digestor.

Spálňa je rozumne umiestnená a to z viacerých dôvodov. Je oddelená od zvyšku bytu, čo dáva absolútne súkromie a v neposlednom rade je otočená do prírody, ktorá vám navodí pokojný spánok.

Na ulici Križovatka, kde sa byt nachádza, nájdete pokojné prostredie so zeleňou. Rovnako aj na nákupy to máte skutočne blízko. Napríklad obchodný dom Billa je od vášho nového domova vzdialený len 3 minúty chôdze. A školu? Tú máte len 7 minút chôdze.

Auto si môžete zaparkovať hneď pod oknami bytového domu alebo zaparkovať môžete aj vzadu.

Tento byt sa prenajíma za 450€/mesačne. V cene sú zahrnuté všetky energie aj internet.

Akých nájomníkov hľadá majiteľka?

Takých, ktorí majú seriózny záujem o slušné bývanie a budú si ho vážiť. Takých, ktorí sú priateľskí, majú pozitívny vzťah k prírode a budú dodržiavať základné podmienky slušného bývania v dome.

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Banská Štiavnica