PRENÁJOM 2 izbový byt- dobrá lokalita, nezariadený (MLa-92)

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

J&MZ reality ponúka na prenájom 2i byt vo výbornej lokalite v blízkosti centra Levíc s rozlohou 65,47m2. Byt sa nachádza na ideálnom poschodí a prešiel skoro kompletnou rekonštrukciou. Menené elektr. rozvody, plastové okná, stierky, maľovky, podlahy PVC (vzor plávajúca podlaha), murované jadro s moderným obkladom a sanitou, nová kuchynská linka. Byt pozostáva s priestrannej chodby, kuchyne s lodžiou, WC spojené s kúpeľňou a dvoch 6m obytných izieb. Čistý, slnečný byt je momentálne nezariadený okamžite voľný, určený na dlhodobý prenájom. Nachádza sa v slušnom paneláku s príjemnými susedmi. Kompletná občianska vybavenosť samozrejmosťou.

Cena prenájmu vrátane energií je 400,- EUR / mes. pre max 3 osoby. Vopred sa platí pri podpise nájomnej zmluvy jedno nájomné a jeden depozit. Vzhľadom na lokalitu a stav bytu ROZHODNE ODPORÚČAM!


V prípade záujmu o danú ponuku nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom e-mailu / telefonicky. Ak máte inú predstavu, celú našu ponuku nájdete na našej domovskej stránke.

Kontakt na makléra: (p. Lašová)

Podobné realitné ponuky

Ponúkame vám do prenájmu 2 izbový byt v Sahach
Prenájom 400,- €
Ponúkame vám do prenájmu 2 izbový byt v Sahach

Ponúkame vám do prenájmu 2 izbový byt v Sahach na severyNa 7 poschodí z 8 mih bez balkóna s vytasenomCena nájmu je 400 eurorozloha bytu 55mdepozit 2 mesiace pri podpise...

2-izbový byt 0 m2 Šahy / Kálmána Mikszátha
Prenájom 400,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Ponúkame vám do prenájmu 2 izbový byt v Sahach 400,- € 2-izbový byt 0 m2 Šahy
Kálmána Mikszátha
prenájom