Prenájom, 2 izbový byt, Jelšová, Panoráma - Košice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom 2 izbový byt v novostavbe Panoráma na Jelšovej ulici v Košiciach. Byt sa nachádza na prvom poschodí bytového domu, je kompletne zariadený (okrem televízora), výmera bytu je 50 m2 + balkón 6 m2 + komora 2 m2, ktorá sa nachádza hneď pri vstupe do bytu + 13 m2 vyhradené vonkajšie parkovacie miesto. Bezbariérový prístup, príjemné a pokojné prostredie, detské ihrisko, v blízkosti je zastávka MHD a neďaleko je nákupné centrum (LIDL, drogéria, lekáreň...).
Samotný byt pozostáva z chodby, samostatného WC, kúpeľne s vaňou, obývacej izby, ktorá je prepojená s kuchyňou, spálne a balkóna, ktorý je prístupný z obývačky a aj zo spálne. Byt je odhlučnený.
Prenajíma sa kompletne zariadený mimo televízora, t.j. kuchynská linka s kompletnými spotrebičmi (vstavaná chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, indukčná varná doska s elektrickou rúrou), jedálenský stôl spolu so stoličkami, rohová sedačka, nábytková stena, v spálni je nová manželská posteľ s novými matracmi a s veľkou vstavanou skriňou, v kúpeľni je pračka.
Byt je vhodný ako pre jednotlivca, tak aj pre párik a po dohode aj s domácim maznáčikom (psík...).
Cena nájmu je 590,-Eur na mesiac, pričom v cene sú zahrnuté energie, internet a aj parkovacie miesto. Požadovaný depozit vo výške 1 mesačného nájmu a byt je voľný od 05.06.2022.

Podobné realitné ponuky