PRENÁJOM 2-izbový byt, Pavla Horova, Devínska Nová Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom pekný 2-izbový byt na ulici Pavla Horova v Bratislave, mestská časť Devínska Nová Ves. Byt sa nachádza na 9-poschodí v 12-poschodovom panelovom obytnom dome. Rozloha bytu predstavuje 40m2 plus byt disponuje zasklenou loggiou.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby v ktorej je vkusne zasadená kuchynská linka, dve samostatné nepriechodné izby, spojenej toalety s kúpeľňou. Byt sa prenajíma kompletne zariadený: manželská posteľ, rohová sedačka, veľká skriňa, komoda, konferenčný stolík, obývacia stena, jedálenský stôl, stoličky, TV, chladnička, kombinovaný plynový sporák s elektrickou rúrou.

Okolie bytového domu poskytuje množstvo zelene, cyklotrasy, kompletnú občiansku vybavenosť: obchody, zdravotné centrum, kaviarne, reštaurácie, fitness centrum a mnoho iného.

Mesačný prenájom predstavuje 450€ + 50 € energie pri 1-osobe. V prípade bývania 2-osôb za energie príplatok + 20,-/€ Byt je po dohode voľný s možnosťou obhliadok.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt: ,

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2014 Grahams, s.r.o.


Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava - Devínska Nová Ves