Prenájom 2 kancelárii po 20 m2 v Petržalke

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Wolkrova
40 m²
neuvedené
2
prenájom - Kancelárie
278,- €/mes. +energie
Ponúknite vlastnú cenu

201365x zobrazená v zozname / 23449x zobrazená detailne / 241x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkané priestory - 2 kancelárie po 2 m2 sa nachádzajú v budove hromadných garáží, v oddelenej časti, nazývanej "podnikateľské aktivity". Budova bola skolaudovaná v decembri roku l995. Uvedená časť - podnikateľských aktivít je v osobnom vlastníctve majiteľa ponúkaných priestorov. Budova garáží je dvojposchodová, časť podnikateľských aktivít je jednoposchodová a ponúkaný priestor sa nachádza na prvom poschodí so samostatným vchodom. Sú tu všetky inžinierske siete, samostatné etážové kúrenie, internet, možnosť zavedenia telefónnych liniek. Priestory sú klimatizované. Na chodbe je WC oddelené pre mužov a ženy, spoločná kuchynka vybavená chladničkou a mikrovlnou rúrou. Objekt je chránený signalizáciou. Pred budovou je dostatočne veľké parkovisko aj pre klientov. Požadovaná cena nájmu je 278,-EUR/mesiac. za 1 kanceláriu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Petržalka na ulici Wolkrova

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 kancelárií v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-14...

Pozícia realitnej ponuky

278,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 140,- €/mes. 980,- €/mes.
40 m²
Celková rozloha 11 m² 180 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha40 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Statusaktívne
Internetwifi

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-143920 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.