PRENÁJOM, 3-izb. byt, bez nábytku a provízie, novostavba

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom veľmi dobre dispozične riešený 3 izbový byt v novostavbe rodinného domu, v tichej lokalite a slušnom susedstve, na Trnkovej ulici v mestskej časti Bratislava – Jarovce. Byt je priestranný, slnečný, bez nábytku. Byt má rozlohu 69 m2 + plocha balóna 9 m2, nachádza sa na prvom poschodí. Vchod do domu je zabezpečený bezpečnostnými dverami, vnútri je chodba so samotným protipožiarnym vchodom do bytu na prízemí. Schodiskom prejdete ku dverám bytu na poschodí, následne vstupujete do bytu. Z predsiene sa vchádza do samostatnej kúpeľne, kde je toaleta, sprchovací kút, práčka a bojler značky Buderus. Z chodby sa vchádza do samostatnej a nepriechodnej spálne a obývačky prepojenej s kuchyňou. Svetlá obývacia izba ponúka priestranné okná s dostatkom slnka a s pekným výhľadom do záhrady so vstupom na balkón. Z obývacej izby sa prechádza do druhej nepriechodnej spálne so vstavanou skriňou. V byte je práčka aj chladnička s mrazničkou.

Byt sa nachádza v rodinnom dome ktorý je kvalitne zateplený minerálnou vlnou a poskytuje okná značky Slovaktual s trojsklom. Pred domom je bezproblémové parkovanie. Byt je napojený na samostatné vlastné merače energie – elektrika, voda, kúrenie. Zástavka MHD cca. 800m. Vynikajúca dopravná dostupnosť z Jaroviec je všeobecne známa napr. Aupark prostredníctvom diaľnice – 8 min. V blízkosti je škola, škôlka, obchod – Moja samoška, lekár, každý piatok trhovisko. Byt je k dispozícii ihneď.

Byt je vhodný pre jednu, maximálne 2 osoby. Z rodinných dôvodov byt nie je vhodný pre rodinu s malými deťmi. Preferovaní sú nefajčiari bez domácich zvierat.

Mesačné nájomné je vo výške 540 Eur + 60 Eur energie. Internet a káblová televízia samostatne 20 Eur mesačne. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. BEZ PROVÍZIE PRE RK, NÁJOMCA PROVÍZIU NEPLATÍ.

Zodpovedný maklér: Marián Tomko, mobil: , mail:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2016 Grahams, s.r.o

Podobné realitné ponuky