Prenájom 3-izb.byt, Bratislava II, Hradská ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:
3-izb.byt, výmera 67 m2 + záhrada 80 m2 a parkovanie v uzavretom dvore ZADARMO. NOVOSTAVBA, v tichom prostredí v súkromnom uzavretom dvore.

STAV BYTU:
Novostavba. Kompletne zariadený byt - kuchyňa so vstavanými spotrebičmi (rúra, sporák, digestor, chladnička s mrazničkou). Kúpeľňa s vaňou, umývadlom a zabudovanou toaletou GEBERIT, Byt je zariadený nábytkom vrátane dvoch postelí, pohovky, jedálenského stola so stoličkami. V byte sú tri vstavané skrine, vlastný kotol a podlahové kúrenie, samostatné meranie všetkých energií, prípojky internetu a TV v každej izbe, videovrátnik, diaľkové otváranie vstupnej brány do dvora priamo z bytu, bezpečnostné dvere. Plávajúce podlahy v izbách, v ostatných miestnostiach dlažba a obklad.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Priestranný trojizbový byt nachádzajúci sa na prízemí bytového domu. Vstup cez predsieň do priestrannej kuchyne spojenej s obývacou izbou, kúpeľne s toaletou a dvoch samostatných izieb.

LOKALITA:
RD sa nachádza na ulici Hradská, ktorá je spojnicou Ružinova a Vrakune. Výhodou je tiché prostredie, nakoľko sa RD nachádza 100 m od najbližšej komunikácie v uzavretom areáli uprostred záhrad. V tesnej blízkosti bytového domu je zastávka MHD. V blízkosti projektu sa nachádza najväčšie obchodno-zábavné centrum Avion shopping park, Vrakunský lesopark, ako i cyklistický chodník vedúci popri Malom Dunaji až na hrádzu Dunaja.

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Bratislava - Vrakuňa