Prenájom 3-izb. bytu na Hradskej ulici

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom 3-izbový byt v rodinnom dvojdome s balkónom a dvoma parkovacími státiami v novostavbe na Hradskej ulici vo Vrakuni. Rodinný dvojdom ponúka súkromie a pokojné bývanie v uzatvorenom areáli spoločne s ďalším radovým rodinným domom v blízkosti Vrakuňského lesoparku. Byt je k dispozícii ihneď. Cena nájmu 780eur.

Opis bytu:
Byt, s celkovou výmerou 93,1m2, sa nachádzajú na 2.np. Byt je priestranný a dispozične dobre riešený. Byt má veľký balkón o výmere 5,3m2 a vedľa domu sa nachádzajú dve vonkajšie parkovacie státia. Vo vchode sa nachádzajú tri byty, každý na samostatnom podlaží. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s vaňou a sprchovacím kútom, dvoj umývadlom a samostatného wc, otvoreného priestoru kuchyne s obývacou izbou, dvoch spální a priestranného balkóna. Má svoj vlastný zdroj vykurovania (elektro kotol) a podlahové kúrenie. Byt je zariadený (sedacia súprava v obývacej izbe, postele a skrine v spáleniach).
Cena prenájmu vrátane energií je 780eur (nie je zarátaný internet a TV,- zabezpečí si nájomník).

Lokalita:
Lokalita ponúka dobrú občiansku vybavenosť. V okolí bytového domu sa nachádza autobusová zastávka, základná občianska vybavenosť (obchody, reštaurácia, služby), základná škola, materská škola a dostatok zelene – Vrakuňský lesopark, cyklotrasa, rameno Malého Dunaja. Dostupnosť do centra mesta je 10 min. autom.

Podobné realitné ponuky

Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa
Prenájom 650,- €/mes.
Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa

POPIS BYTU:Ponúkame na prenájom pekný 3 izbový byt v Bratislava II. Vrakuňa, Čiližská ulica. Nachádza sa v zapletenom panelovom dome na 6/12 poschodí. Výmera je 64 m2, je s lodžiou...

3-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vrakuňa / Čiližská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa 650,- €/mes. 3-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vrakuňa
Čiližská
prenájom