Prenájom 3 izbový byt, 66m2, 8.poschodie,2 balkóny, 2x výťah

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Priestranný 3 izbový byt o rozlohe 66 m² na 8. poschodí trinásť poschodového bytového domu s dvoma výťahmi v Leviciach na Dopravnej ulici.

Byt má rozumne riešenú dispozíciu, kde je precízne využitý každý meter štvorcový. Po vstupe do bytu vás osloví priestranná chodba s priestrannou skriňou, do ktorej si po príchode z práce pohodlne odložíte kabáty a obuv.

Z chodby sa dostanete takmer do všetkých miestností. Hneď na začiatku vás osloví útulná, no celkom rozľahlá obývačka, ktorá je šikovne prepojená s kuchyňou, kde nájdete jedálenskú časť a  kuchynskú linku so všetkými spotrebičmi ako sporák, mikrovlnka, chladnička, digestor a dokonca aj klimatizáciu.

Ďalšie dve izby sú rozumne umiestnené a to z viacerých dôvodov. Sú oddelené od zvyšku bytu, čo dáva absolútne súkromie a v neposlednom rade sú úplne nepriechodné a toto všetko vám zabezpečí pokojný spánok.

Na Dopravnej ulici, kde sa byt nachádza, nájdete pokojné prostredie so zeleňou. Rovnako aj na nákupy to máte skutočne blízko. Napríklad obchodné domy Billa a LIDL sú od vášho nového domova vzdialené len 5 minúty chôdze. A školu? Tú máte doslova pod oknami.

Auto si môžete zaparkovať  hneď pod oknami bytového domu alebo zaparkovať môžete aj vzadu, kde sa nedávno dokončilo veľké parkovisko s dostatočným počtom nových parkovacích miest.

Tento byt sa prenajíma za 499€/mesačne. V cene sú zahrnuté všetky energie aj internet.

Akých nájomníkov hľadá majiteľ?

Takých, ktorí majú seriózny záujem o slušné bývanie a budú si ho vážiť. Takých, ktorí sú priateľskí a budú dodržiavať základné podmienky slušného bývania v bytom dome.

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Levice