Prenájom 3 izbový byt, Stupava, Jána Ondruša

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Krásny, nový a moderne zariadený 3 izbový byt na prízemí s predzáhradkou a jedným parkovacím miestom v novovybudovanej tichej lokalite v Stupave, ulica Jána Ondruša.
Plocha: Byt sa nachádza v bytovom dome. Byt je prízemný. Celková výmera podlahovej plochy bytu vrátane príslušenstva (bez plochy predzáhradky a parkovacieho miesta) je 70,91 m2. Plocha predzáhradky je 103 m2 a parkovacie miesto o výmere 295 m2 o podiele 1/12.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa, obývacia izba s kuchyňou, jedna spálňa a jedna detská izba. Z dvoch izieb je možné vychádzať von na záhradku a terasu. K bytu patrí technická miestnosť a jedno parkovacie miesto. Presný pôdorys na vyžiadanie.

Vo všetkých miestnostiach je elektrické podlahové kúrenie, pričom každá izba má samostatné ovládanie, byt má vlastný kotol. Vo všetkých izbách sú laminátové podlahy, na chodbe a v kúpeľni / WC je dlažba. Byt má plastové okná so sieťkami proti hmyzu a vonkajšie elektrické žalúzie. V byte je kvalitná klimatizácia s diaľkovým ovládaním s možnosťou obráteného chodu, to znamená že môže fungovať nielen v lete na ochladenie, ale aj v zime na vykurovanie ohriatym vzduchom. Klimatizácia je vybavená antibakteriálnym filtrom, ktorá je vhodná aj pre alergikov. Ďalej je byte bezpečnostný alarm, v záhrade je zabudovaná závlaha s možnosťou automatického polievania podľa časovača. Byt je novostavba, konštrukcia bytu tehlová, omietky. V byte je anténa a internet. Bytový dom bol skolaudovaný a daný do užívania v roku 2014. Interiér ako aj exteriér bol dokončený z nadštandardných materiálov, pripravený k nasťahovaniu. Byt je nanovo vymaľovaný.

Vybavenie jednotlivých miestností:

Kúpeľňa: veľké dvoj-umývadlo, odkladacia skrinka, veľké zrkadlo, odkladací vbudovaný odkladací priestor, rohová vaňa a interiérové dvere s posuvným systémom do steny (so zabudovaným púzdrom ), znížený strop s LED svetlami, miesto na pračku.
WC: samostatné WC pri vstupe – Geberit.
Kuchyňa: moderná talianska kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou; mikrovlnka, drvička odpadu), dizajnový digestor, stôl so stoličkami.
Obývačka: Obývacia izba je prepojená s kuchyňou. Po celej šírke obývačky sú veľké okná s posuvným otváraním, s posuvnou sieťkou proti hmyzu a tmavé vonkajšie elektrické žalúzie, ktoré znižujú hlučnosť a zabezpečujú až 98% zatemnenie. V obývačke je pohodlná kožená biela sedačka. Znížený strop s LED jemným osvetlením.
Spálňa: veľká šatníková skriňa, manželská posteľ s matracom, veľká komoda, na oknách je sieťka a vnútorné žalúzie.
Detská izba: veľká šatníková skriňa, poličková knižnica. Po celej šírke izby sú veľké okná s posuvným otváraním, s posuvnou sieťkou proti hmyzu a tmavé vonkajšie elektrické žalúzie.

Pozemok a záhrada:
Záhradka má 103m2, z čoho cca 20m2 je terasa s možným prekrytím. Na pozemku sa nachádza záhradný domček. Vstup na záhradu je možný z dvoch izieb a to z obývačky a z jednej spálne. Záhrada má zabudované automatické polievanie. Všetky práce na záhradke sú ukončené, stromčeky, kvetinky a porasty sú odrastené a starostlivo pestované. Záhradka má bránku na ulicu.

Výhody:
slnečný byt s krásnou záhradkou v novostavbe, bezproblémové parkovanie (vyhradené parkovisko), novovybudovaná tichá lokalita, obchody, škola, škôlka, zateplený bytový dom. Blízko nákupno-zábavné centrum Bory Mall, možnosť turistiky, cyklotrasy, hubárčenie.

Tento byt je pre ľudí, ktorí chcú žiť v príjemnom prostredí útulného mesta obklopeného lesmi. Mesto Stupava poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, kvalitné a zdravé životné prostredie, oddychovú zónu s parkom a zeleňou. Vďaka výbornému dopravnému spojeniu s hlavným mestom, je Stupava vhodným bývaním aj pre ľudí pracujúcich v Bratislave. Cez bratislavský tunel Sitina sa obyvateľ Stupavy dostane do centra Bratislavy rýchlejšie, než obyvatelia iných spádových oblastí, v ktorých hrozia časté kolóny.

Provízia pre RK je vo výške mesačného nájmu.

Cena 700 €/mesiac + 150 €/mesiac energie

Maklér: Niky Nagy

Kontakt :

Email :

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Malacky

Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky
Prenájom 800,- €
Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky

MK-REAL ponúka na prenájom pekný 3- izbový byt s vyhradeným parkovacím miestom v tichej časti centra mesta Malacky. Rozloha bytu - 63m2, prvé poschodie s výťahom, 1x loggia. Byt sa...

3-izbový byt 63 m2 Malacky / Jilemnického
Prenájom 800,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky 800,- € 3-izbový byt 63 m2 Malacky
Jilemnického
prenájom