PRENAJATÝ - 3 izbový byt v širšom centre - Zariadený, VOĽNÝ IHNEĎ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Záhradná
77 m²
3
3
3
prenájom - 3-izbový byt
Cena v RK vrátane energií, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

3734x zobrazená v zozname / 9002x zobrazená detailne / 217x zobrazená detailne tento mesiac

Realitné centrum PROFI REALITY SABOL vám exkluzívne ponúka kompletne ZARIADENÝ, KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ, TEHLOVÝ, priestranný, dispozične zaujímavý, slnečný 3 izbový byt s LOGGIOU a BALKÓNOM a nádherným výhľadom v širšom centre Prešova, na ulici Záhradnej.

BYT JE UŽ PRENAJATÝ



Lokalita:
Byt sa nachádza v širšom centre mesta, na kľudnom mieste s nádherným, širokým výhľadom na okolie. V blízkosti bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť pre túto lokalitu typická a veľa ďalších možností pre využitie voľného času. Parkovisko priamo za bytovým domom s možnosťou rezidenčného parkovania Bytový dom je čistý, udržiavaný, susedia bezproblémoví.

Popis bytu:


3 izbový byt o veľkorysej rozlohe 77 m² (+ 6 m² LOGGIA + 4 m² balkón) sa nachádza v tehlovom bytovom dome na 3/3 poschodí. Byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, 3 veľkorysých izieb, kuchyne so vstupom na balkón, kúpeľne a samostatného WC, komory a veľkej loggie so vstupom z obývačky. Predmetom nájmu je aj pivnica v prízemí bytového domu o rozlohe 6 m². Byt má samostatné, vlastné kúrenie.

Stav a rozsah rekonštrukcie:


Byt je po kompletnej, kvalitnej rekonštrukcii s využitím podhľadov s bodovými svetlami, kvalitnými drevenými podlahami, dverami a nábytkom. Ponúkame ho kompletne zariadený kvalitným nábytkom z masívu. Tzn. nábytok, vstavané skrine, práčka, zariadená kuchyňa, chladnička, umývačka riadu, postele, gauč, jednoducho stačí si doniesť osobné veci a môžete okamžite bývať. Do bytu je zavedený optický internet, poskytovateľa internetu si zabezpečí nájomník podľa vlastného výberu.

Výhody ponuky:


- Sťahovanie bez investícií
- Výborná poloha
- krásny relaxačný výhľad
- kvalitná infraštruktúra a vybavenosť

Cena nájomného a platba:


- Ceny sú uvedené vrátane prenájmu bytu, zariadenia a energií
- V RK,-€ / mesiac do 4 osôb, ďalšia osoba + 20,-€ / mesiac
- 1 mesačné nájomné + 2 mesačný depozit vopred je podmienkou. Prosíme záujemcov, ktorí nevedia splniť túto podmienku, aby nás nekontaktovali.

Seriózny vlastník má záujem o seriózneho dlhodobého nájomníka. Cena zahŕňa kompletné realitné a právne služby od prvého kontaktu po podpis nájomnej zmluvy. PROFI REALITY SABOL ... meníme sny na realitu ...

ID: SV16PRSBNEx

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Prešove na ulici Záhradná

Rozloha má priemernú rozlohu 3-izbového bytu v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 trojizbových bytov v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-SV...

Podrobné informácie

Celková rozloha83 m²
Úžitková plocha77 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb3
Statusprenajaté
Balkónáno - 1
Lódžiaáno - 1
Pivnicanie
Parkovanieverejné

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SV16PRSBNEx ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.