PRENÁJOM 3-izbový BYT, ZARIADENÝ, Košice - Juh

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom veľmi pekný, kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt v Košiciach, nachádzajúci sa v širšom centre Košíc - Juh, na ulici Rosná.

Nehnuteľnosť je orientovaná dvomi izbami spolu s loggiou na juh a jedna izba spolu s kuchyňou na západ; celý byt sa vyznačuje priestrannosťou a čistotou, a je plne zariadený (možnosť dozariadiť podľa požiadaviek nájomcu).


Byt sa nachádza na 7.p./13. poschodí kompletne zrekonštruovaného bytového domu (vežiaka), v blízkosti OD Cottbus. Pozostáva zo vstupnej chodby (praktická vstavaná skriňa), priestrannej obývačky (s výstupom na zasklenú loggiu, plávajúca podlaha), spálne (vstavaná skriňa po celej dĺžke izby, parkety), a (pôvodne) detská izba (t.č. nezariadená, parkety); kuchyňa (plne zariadená – sporák s digestorom, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, kuchynské riady a nádoby – možnosť dozariaďovania; jedálenský stôl pre 3 osoby), kúpeľňa (vaňa, sprchovací kút, práčka) a samostatné WC.

Preferujeme dlhodobého nájomcu. Možnosť rodiny s deťmi, ako i mať domáceho miláčika :-)
V bezprostrednej blízkosti je dostatok parkovacích miest.


Pri podpise zmluvy je nutné zložiť nájomné za prvý mesiac a depozit vo výške takisto jedného mesiaca (depozit je vratný).
Nájomné je vrátane médií (cca 200 eur) a internetu s TV.


Byt je voľný.

/ / /


We offer for rent a very nice completely reconstructed 3-room. apartment in Košice, located in the wider center of Košice - south, on Rosna street.

The property faces three rooms to the south, and the kitchen to the west; the whole apartment is characterized by spaciousness and cleanliness, and is fully furnished (possibility to furnish according to tenant's requirements).

The apartment is located on 7./13. floor of a completely renovated apartment building (tower), near the Cottbus department store.
Consists of entrance hall (practical built-in wardrobe), spacious living room (with exit to glazed loggia, floating floor), bedroom (built-in wardrobe along the entire length of the room, parquet), and (originally) children's room (ie unfurnished, parquet); kitchen (fully equipped - cooker with hood, refrigerator with freezer, microwave, dishes and utensils - possibility of furnishing; dining table for 3 persons), bathroom (bath, shower, washing machine) and separate WC.

We prefer long-term tenants. Possibility of family with children as well as have a pet :-)
In the immediate vicinity is plenty of parking spaces.

When signing the contract, it is necessary to deposit the rent for the first month and also the monthly deposit (the deposit is refundable).
Rent is including media (about 200 euros) and internet with TV.

Podobné realitné ponuky

PRENÁJOM KOŠICE! MODERNÝ 3-IZBOVÝ BYT, ul.Srbská
Prenájom 550,- €/mes.
PRENÁJOM KOŠICE! MODERNÝ 3-IZBOVÝ BYT, ul.Srbská

LT-EU GROUP ponúka na prenájom moderne a nadštandartne zariadený 3-izbový byt v Košiciach - Juh, ul.Srbská. Byt sa nachádza s dobrou občianskou vybavenosťou, v okolí sú škola , škôlka...

3-izbový byt 64 m2 Košice - mestská časť Juh / Srbská 8
PRENAJATÉ:   3-izbový byt v Košiciach, pri Steel Aréne, ulica Žižkova
Prenájom 750,- €
PRENAJATÉ: 3-izbový byt v Košiciach, pri Steel Aréne, ulica Žižkova

Exkluzívne Vám ponúkame na PRENÁJOM slnečný, 3-izbový byt v Košiciach - JUH, ulica Žižkova.Nachádza sa v Mestskej časti mesta Košice-Juh, v blízkosti historického centra, Krajského súdu a Steel Arény...

3-izbový byt 67 m2 Košice - mestská časť Juh
Prenájom 750,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PRENÁJOM KOŠICE! MODERNÝ 3-IZBOVÝ BYT, ul.Srbská 550,- €/mes. 3-izbový byt 64 m2 Košice - mestská časť Juh
Srbská 8
prenájom
PRENAJATÉ: 3-izbový byt v Košiciach, pri Steel Aréne, ulica Žižkova 750,- € 3-izbový byt 67 m2 Košice - mestská časť Juh prenájom