PRENÁJOM 3i.byt na Z.Nejedlého (IF821)

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Od 1.semptembra ponúkame do prenájmu tento veľký priestranný 3i.byt na sídlisku Rybníky 2.Byt sa nachádza na medziposchodí / ani prízemie ani podstrešný/ v slušnom vchode v zateplenom paneláku. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou kedy boli menené elektr. rozvody, murované zväčšené jadro, plastové okná, stierky, maľovky , kuchynská linka na mieru. Pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, veľkej kúpelne ,samostatného wc, 3 obytných miestností a slnečnej kuchyne ktorá disponuje špajzou a prestrešenou lodžiou. Byt sa prenajíma čiastočne zariadený nábytkom , spotrebičmi ako aj elektronikou. Samozrejmosťou je satelitná TV a wifi. Priestranný slnečný byt vo výbornej lokalite s dobrou možnosťou parkovania a kompletnou občianskou vybavenosťou. Cena nájmu je vrátane energíi - uprednostňujeme dlhodobý prenájom . ROZHODNE ODPORÚČAM !

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti.
V prípade záujmu o danú ponuku nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom e-mailu / telefonicky. Ak máte inú predstavu, celú našu ponuku nájdete na našej domovskej stránke.
Kontakt na makléra: p. Fedorová

Podobné realitné ponuky

 3 izb byt + GARÁŽ - 450€/mes. bez energií, Veľké Šárovce
Prenájom 450,- €/mes.
3 izb byt + GARÁŽ - 450€/mes. bez energií, Veľké Šárovce

Ponúkame dlhodobý nájom 3 izbový byt + garáž v obci Veľké Šarovce č. 80, okr. Levice. Mesačný nájom 390 €/mesačne + energie (Elektrika a Plyn).Byt je bez zariadenia po...

3-izbový byt 73.24 m2 Šarovce / Veľké Šárovce
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
3 izb byt + GARÁŽ - 450€/mes. bez energií, Veľké Šárovce 450,- €/mes. 3-izbový byt 73.24 m2 Šarovce
Veľké Šárovce
prenájom