Prenájom 4 izb. rodinného domu so záhradou vo Vajnoroch

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Dáme do prenájmu samostatný rodinný dom v radovej výstavbe troch RD. Na prízemí sa nachádza obývačka spojená s kuchyňou a jedálnou, technická miestnosť, pračka, komora, WC, krbové kachle, pred vchodom a na pozemku parkovacie miesta pre autá/nie je problém aj viac aút, z obývačky a jedálne prechod na terasu.
Na 1. NP tri izby a kúpeľňa s WC, vaňou a sprchovým kútom. Vstavané skrine v každej izbe a v predsieni. Elektrické vonkajšie žalúzie na všetkých oknách, kvalitné okná Slovaktuál trojsklo. Veľmi dobré izolácia domu , strechy a presklenných plôch. / Nie je potreba chladenia klimatizáciou/, v kúpeľni elektrické strešné okno Velux na DO. Klimatizácia.
Kuchynská linka v tvare U so zabudovanými spotrebičmi , indukčná varná doska, umývačka, digestor vyvedený na fasádu domu, podlahové vykurovanie v celom dome, vlastný kotol a zásobník na TUV, zateplený dom , Elektrické vonkajšie žaluzie , posuvné okná na terasu, UPC, terasa,automatická závlaha, trávnik, sieťky na oknách, alarm. V predsieni a v každej izbe vstavané skrine a šatník. Buď má nájomca vlastné postele, alebo po dohode možnosť do zariadiť.
Veľmi pokojná, tichá a pekná lokalita v zástavbe nových RD, slepá ulica, rýchle napojenie na diaľničný obchvat, v blízkosti 300 m jazero Vajnory a Zlaté piesky, MHD a vlaková stanica Vajnory vzdialená na pešo.

Podobné realitné ponuky

METROPOLITAN │Zrekonštruovaný rodinný dom so záhradou na prenájom
Prenájom 1.300,- €/mes.
METROPOLITAN │Zrekonštruovaný rodinný dom so záhradou na prenájom

METROPOLITAN │Zrekonštruovaný rodinný dom so záhradou a garážou na prenájomRodinný dom je dispozične riešený vstupnou halou s úložným priestorom a šatníkom/technickou miestnosťou, obývacou miestnosťou s prístupom na záhradu s terasou...

Rodinný dom 150 m2 Bratislava - Vajnory / Kataríny Bruderovej
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
METROPOLITAN │Zrekonštruovaný rodinný dom so záhradou na prenájom 1.300,- €/mes. Rodinný dom 150 m2 Bratislava - Vajnory
Kataríny Bruderovej
prenájom