PRENÁJOM, 4-izb. RD, Padlých hrdinov, Podunajské Biskupice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom rodinný 4-izbový dom na ulici Padlých hrdinov v Podunajských Biskupiciach. Nachádza v tichej lokalite Bratislavy a ponúka maximálne súkromie. Dom má 1 podlažie, je veľmi príjemný, (slnečný) a po rekonštrukcii. Celková výmera obytnej plochy predstavuje 120 m2. Výhodou je tiež bezproblémové parkovanie pred domom.

Dispozícia domu pozostáva zo (vstupnej haly), obývacej izby, kuchyne, 2 spální, obývačky, a dvoch kúpeľní so sprchovým kútom, z toho jedna je spojená s toaletou a samostatnej toalety. Obývačke dominuje moderná kožená sedačka, so zostavou s TV a poličkou. Kuchyňa je samostatná, so všetkými spotrebičmi, mikrovlnnou rúrou, chladničkou, umývačkou riadu, indukčnou varnou doskou, elektrickou rúrou, digestorom, jedálenským stolom so 4 stoličkami a má priamy výstup na príjemnú terasu z ktorej je výhľad do záhrady. Vedľa kuchyne je menšia kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s WC. V izbách sú veľké šatníkové skrine a dajú sa dozariaďovať podľa vzájomnej dohody s majiteľom. Dom disponuje peknou kúpeľňou so sprchovým kútom.

Prenajíma sa čiastočne zariadený.


K dispozícií je tiež možnosť uložiť si veci do pivnice pod domom.

Dom je postavený v tichej lokalite Bratislavy. poskytuje množstvo zelene a možnosti športových aktivít(cyklistika, korčuľovanie, beh, relax)., V blízkosti sa nachádzajú potraviny, autobusové zastávky (autobus č. 67, 70) a kompletná občianska vybavenosť.


Cena prenájmu je 1000,-€/mes. vrátane energií


Dom je voľný k nasťahovaniu od 23.05.2019

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.


Zodpovedný maklér: Barbora Plekancová, kontakt: , email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Podobné realitné ponuky