Prenájom 4 izb. rodinný dom, Bratislava - Devínska Nová Ves, Jasencová

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

4 izbový zariadený rodinný dom s garážou v radovej zástavbe v Devínskej Novej Vsi (kolaudácia v roku 2004).

Rodinný dom je zateplený a vybavený vonkajšími zatemňovacími žalúziami. Súčasťou domu je garáž a parkovacie státie. Celková rozloha pozemku je 385 m2, obytná čast je 141 m2. Rozloha garáže je 22 m2. Dom disponuje záhradou s mini jazierkom a automatickým zavlažovaním.

Na prízemí sa nachádza obývacia časť spojená s kuchyňou a jedálenským kútom. Kuchyňa je plne vybavená (umývačka, chladnička, mikrovlnka, rýchlovarná kanvica, varná doska, rúra a základný riad a hrnce). Na prízemí sa nachádza aj jedna samostatná izba s rozlohou 10,5 m2 orientovanou na východ. Kúpeľňa s WC je vybavená sprchovacím kútom a práčkou so sušičkou. Vstupná časť je vybavená závesným systémom a šatníkovou skriňou.


Na 1. np sa nachádzajú tri zariadené izby, samostatná kúpeľňa s vaňou a samostatné WC. Dve izby sú orientované na východ s rozlohou 12 m2, 14 m2. Tretia je orientovaná na západ, rozloha je 24 m2.

Celý dom je nefajčiarsky a bez domácich miláčikov.

Dom sa nachádza v tichej časti, v pešej dostupnosti (250 m a 350 m) sú dve zástavky MHD a železničná stanica s dobrou dostupnosťou MHD do centra. Výborná je aj dosptupnosť na diaľnicu. Okolie poskytuje dobrú občiansku vybavenosť priamo v DNV ako aj v širšom okolí: nákupné centrum Bory Mall, Metro, potraviny, reštaurácie a kaviarne.

Starostlivosť o záhradu je v cene prenájmu.

Provízia pre RK je vo výške mesačného nájmu, polovicu hradí nájomca.

Cena 1 200 €/mesiac + 200 €/mesiac energie

Maklér: Niky Nagy

Kontakt :

Email :

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Bratislava - Devínska Nová Ves