PRENÁJOM 4 izbový byt, Petržalka, Mlynarovičova ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
75 m²
13
13
4
úplne prerobený
áno
áno
prenájom - 4-izbový byt
840,- € Energie:
160 € / mes
+160,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

98408x zobrazená v zozname / 4467x zobrazená detailne / 203x zobrazená detailne tento mesiac

LT-EUGroup.s.r.o. ponúka na prenájom 4 izbový byt, čiastočne zariadený na ul. Mlynarovičova, vo vyhľadávanej lokalite na začiatku mestskej časti Petržalka. Jeho výmera predstavuje 75m2 + loggia o výmere 4 m2. Nachádza sa na 13 poschodí v 13 poschodovom bytovom dome.
Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby, 3x samostatná izba, kuchyňa s zasklenou loggiou, kúpeľňa a WC. Byt je zariadený nábytkom a potrebným vybavením. Spálňa disponuje manželskou posteľou. Kuchyňa disponuje všetkým potrebným vybavením: plynová varná doska s elektrickou rúrou, chladnička s mrazničkou, jedálenský stôl so stoličkami. V kúpeľni sa nachádza vaňa a práčka. Samostatná toaleta. Byt má dostatok úložného priestoru. Možnosť dozariadiť prázdnu izbu posteľou.
Bytový dom má novú vstupnú bránu na čip, 2 výťahy (osobný + nákladný). Celý dom je po kompletnom zateplení, položené nové podlahy v spoločných priestoroch. Nedávno prešiel kompletnou rekonštrukciou chodieb a spoločných priestorov. V blízkosti bytového domu sa nachádza Chorvátske rameno Dunaja, ktoré je vhodné na športy alebo prechádzky .V okolí bytového domu je výborná občianska vybavenosť, bezproblémové parkovanie, dobré napojenie MHD, nová zástavka električky, LIDL, trh, poliklinika a lekáreň. Byt sa nachádza v blízkosti Starého Mosta, Ekonomickej Univerzity, v blízko nákupného centra Aupark, sadu Janka Kráľa a vďaka mostu aj blízko centra.
Počet osôb - max. 3, vhodné pre pár s jedným dieťaťom alebo 3 pracujúci.

CENA: 1000€/mesiac


Pri podpise zmluvy sa hradí: jednomesačné nájomné + depozit vo výške nájmu + provízia pre RK

Maklér: Mgr. Furdíková Miriam



Kontakt :

Email

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka

Inzerovaný 4 izbový byt v Bratislave - Petržalka v cene 840,- € je o 8 € drahší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 5 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 štvorizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903252.., uveďte číslo ponuky ZR-LT...

Pozícia realitnej ponuky

840,- €
Cena nehnuteľnosti 680,- € 1.800,- €
75 m²
Celková rozloha 75 m² 243 m²
75 m²
Úžitková plocha 75 m² 133 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha75 m²
Úžitková plocha75 m²
Poschodie13
Počet poschodí13
Počet izieb4
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciaseverozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-LT-E-10 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.