PRENÁJOM 4,5-izbový BYT, nezariadený, Košice LETNÁ (oproti TUKE)

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom ojedinelý a priestranný 4,5-izb. Tehlový byt v Košiciach – širšie centrum mesta, nachádzajúci sa na Letnej ulici (oproti TUKE).

Nehnuteľnosť je orientovaná až na tri svetové strany, je svetlá, byt sa nachádza na 1./2 poschodí. Je v nezariadenom stave.

Byt má veľkú priestrannú obývačku, priechodnú (detskú) izbu, spálňu (orientovanú veľkými oknami do ulice i do uzavretého dvora), a menšiu izbu pri vstupe do bytu (predtým využívanú ako izba pre slúžku – možnosť dnes využiť i ako šatník); celkovo je byt usporiadaný do akoby okruhu (nakoľko kúpeľňa je prístupná až z troch strán), čím detská izba nemusí byť vždy priechodzia.

Kuchyňa t.č. neobsahuje umývačku riadu, kúpeľňa nemá t.č. práčku – nutnosť dozariadiť celý byt nájomcom. Kuchyňa má k dispozícii špajzu (kde sa nachádza aj vlastný kotol na teplú vodu), oproti kuchyni je sčasti oddelený jedálenský kút (možnosť vytvorenia samostatnej izby, príp. pracovne); WC je oddelené, v kúpeľni sprchovací kút.
K dispozícii loggia (prístupná z kuchyne), pivnica v suteréne.

Byt bol čiastočne zrekonštruovaný.

Bytový dom je nízkopodlažný, vo vchode je len 8 bytov. Možnosť parkovania v uzavretom dvore.

Byt sa prenajíma dlhodobo, požadovaný nájom – podľa dohody, nutný mesačný depozit; výpovedná lehota podľa dohody.

Veľmi dobrá dostupnosť kdekoľvek do mesta – MHD, potraviny, malé obchodíky na Komenského ulici, TUKE, Univerzita veterinárneho lekárstva, Poliklinika Sever, Nová Nemocnica, ZŠ, MŠ, podnikateľské centrá na Letnej ulici, všetko v dosahu.

///

We offer for rent a unique and spacious 4.5-bedroom brick apartment in Košice - wider city center, located on Letná street (opposite TUKE).

The property is oriented to three sides of the world, it is bright, the apartment is located on the 1st / 2nd floor. It is in an unfurnished state.

The apartment has a large spacious living room, a walk-through (children's) room, a bedroom (oriented with large windows to the street and an enclosed courtyard), and a smaller room at the entrance to the apartment (previously used as a maid's room - can now be used as a wardrobe); overall, the apartment is arranged as a circuit (as the bathroom is accessible from up to three sides), so the children's room does not always have to be through.

Kitchen does not have a dishwasher; washing machine - the need to furnish the entire apartment tenant. The kitchen has a pantry (which also has its own hot water boiler), compared to the kitchen is partially separate dining area (the possibility of creating a separate room, or study); the toilet is separate, the bathroom has a shower.

Available loggia (accessible from the kitchen), cellar in the basement.

The apartment was partially renovated.

Residential building is low-floor, in the entrance is only 8 apartments. Possibility of parking in an enclosed yard.

The apartment is rented for a long time, the required rent - by agreement, a monthly deposit is required; notice period according to the agreement.

Very good accessibility anywhere in the city - public transport, groceries, small shops and caffés on Komenského street, TUKE, University of Veterinary Medicine, North Polyclinic, New Hospital, primary school, kindergarten, business centers on Letná street, all within reach.

Podobné realitné ponuky