PRENÁJOM 5 IZB LUXUSNÝ MEZONET - KOŠICE-HLAVNÁ - 320 m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne ponúkame na prenájom luxusný 5-izbový dvojpodlažný mezonet v úplnom centre mesta, na Hlavnej ulici. Táto lukratívna lokalita Vám prináša bývanie s výbornou občianskou vybavenosťou. Byt sa nachádza na treťom z troch poschodí. Výmera bytu je 300 m2 + 20 m2 terasa.
Byt pozostáva z dvoch podlaží.
Na prvom podlaží sa nachádza kúpeľňa, samostatné WC, práčovňa, dve spálne, šatník, kuchyňa s komorou, obývacia izba s pracovňou a terasa.
Na druhom podlaží sa nachádza kúpeľňa s WC a dve spálne.
V celom byte sú plávajúce podlahy s výnimkou kúpeľní, WC a terasy, kde je dlažba. Všetky okná v byte sú plastové.
Byt sa prenajíma so zariadením:
- 1. podlažie: Kuchyňa- kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, chladničkou a mikrovlnnou rúrou; Obývacia izba- dve sedačky, kreslo, stolík, konferenčný stôl, jedálenský stôl, TV; 1. spálňa- biliardový stôl, kreslo; 2. spálňa- manželská posteľ, nočné stolíky. V kúpeľni sa nachádza vaňa a umývadlo.
- 2. podlažie: 1. spálňa- dve postele, nočný stolík, lampa; 2. spálňa- manželská posteľ, dva nočné stolíky, dve lampy. V kúpeľni je sprchový kút, umývadlo a WC.
V cene nájmu sú energie a 1x mesačne upratovačka. Parkovanie vo dvore.
V okolí bytu sa nachádza výborná občianska vybavenosť- škola, škôlka, vysoká škola, kaviarne, reštaurácie, divadlo, parky, zastávka MHD, pošta, lekáreň, poliklinika.

V prípade záujmu o obhliadku alebo akékoľvek ďalšie informácie prosím kontaktujte makléra: Gorazd Jeleň,

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Košice - Staré Mesto