PREDAJ Luxusný 5 izbový byt v projekte Condominium Renessaince

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj - veľkometrážny štýlový byt vo vyhľadávanom bytovom komplexe Condominium Renesaince s výhľadom na Rakúsko. Veľkorysá dispozícia bytu s podlahovou plochou 230 m2 s balkónom 8,18 m2 a dvoma terasami spolu o výmere 47 m2 s juho-východnou orientáciou ponúka komfort náročnej klientele či väčšej rodine. Čiastočne zariadený byt sa nachádza na 1. nadzemnom podlaží s priamym vstupom výťahom do podzemnej rezidenčnej garáže kde sa nachádza parkovacie státie k bytu a takisto k murovanej pivničnej kobke s výmerou 13 m2. Klimatizovaný byt s krbom, hliníkovými oknami, exteriérovými žalúziami a vlastným kúrením je príjemne dispozične rozdelený na dennú a nočnú časť.
Dispozíciu bytu tvorí vstupná hala so vstavanými šatníkmi, priestranná obývacia izba s krbom a hlavnou terasou, kuchynský kút s jedálňou a druhou terasou, chodba nočného traktu s hosťovskou toaletou, dve spálne, kúpeľňa a šatník, hlavná spálňa s kúpeľňou, šatníkom a balkónom.
K bytu prislúchajú dve garážové státia v podzemnej rezidenčnej garáži. Komplex siedmich bytových domov v rámci Condominia je v uzavretom areáli s bezpečnostnou službou. Byt sa aktuálne ponúka s dlhodobým nájomcom, obhliadky sú možné v prípade vážneho a seriózneho záujmu na základe informácii a fotodokumentácie. TOPPONUKA

Podobné realitné ponuky