Prenájom : Administratívne priestory 282 m2 na Vlčincoch-Veľký Diel

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
Ulica.: Veľký diel
282 m²
úplne prerobený
prenájom - Kancelárie
3.163,- € +DPH, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

33601x zobrazená v zozname / 5688x zobrazená detailne / 190x zobrazená detailne tento mesiac

1.Reality Rent , s.r.o. Vám ponúka na prenájom kancelárske priestory v administratívnej budove na Veľkom Diely na Vlčincoch. Jedná sa o celé samostatné krídlo, tzn vhodné pre jednu spoločnosť, ktorá preferuje v budove vlastné súkromie. Celé priestory sú o výmere 282 m2, z toho kancelárie a kuchynka tvoria 232 m2, chodba 49 m2. Nachádza sa tu 15 kancelárii + 1 kuchynka, v prípade potreby je možné vybudovať aj vlastné sociálne zariadenia na úkor jednej kancelárie. Celé priestory prešli kompletnou rekonštrukciou, vrátane elektrických rozvodov, výhodou tejto ponuky je samostatný merač elektrickej energie, príprava klimatizácie na slnečnej strane, príprava Optiky od Orange, pokiaľ by nepostačoval vysokorýchlostný internet v budove, možnosť krytých a vonkajších parkovacích miest. Vonkajšie parkovacie miesto v cene 30,-€ bez DPH, kryté miesto 50,-€ bez DPH za mesiac. V budove sú k dispozícii 2 výťahy, automat na kávu a bagety, vody a iné pochutiny . Uvedená cena je rozpočítaná na nájomné vo výške 2.289,-€ , služby 873,-€ ( voda, kúrenie, upratovanie chodby a toaliet denne /umývanie, toal. papier, mydlo/, upratovanie kuchynky 1x týždenne ). K uvedenej cene sa pripočíta sadzba DPH.

V prípade záujmu volajte :

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Žiline na ulici Veľký diel

Inzerovaný kanceláriu na ulici Veľký diel v Žiline v cene 3.163,- € je o 667 € drahší ako je priemerná cena kancelárie v Žiline. Rozloha je o 43 metrov väčšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Žiline. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 25 kancelárií v Žiline. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421905.., uveďte číslo ponuky ZR-SA...

Pozícia realitnej ponuky

3.163,- €
Cena nehnuteľnosti 185,- € 3.163,- €
282 m²
Celková rozloha 18.5 m² 282 m²
282 m²
Úžitková plocha 18.5 m² 282 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha282 m²
Úžitková plocha282 m²
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Zariadenienezariadený

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SA-144 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.