PRENÁJOM ADMINISTRATÍVNEHO OBJEKTU - BUDOVY, STARÉ MESTO

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Sasinkova
330 m²
2
11
po rekonštrukcii
nie
áno
prenájom - Kancelárie
3.800,- € +energie, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

185794x zobrazená v zozname / 23577x zobrazená detailne / 286x zobrazená detailne tento mesiac

Prenájom samostatnej budovy s vlastným uzatvoreným dvorom a parkovaním v lokalite Starého mesta, Sasinkova ul. Budova pozostáva z 2 kancelárskych podlaží, podkrovia a suterénu. Vstup do budovy je priamo z ulice, vjazd a parkovanie pre autá je z dvora. Dvor poskytuje 7 parkovacích miest. Možnosť rezervovania ďalších 3 parkovacích miest (klientskych) priamo pred budovou. Úžitková plocha budovy (bez podkrovia) je 450 m², podlahová plocha kancelárií a príslušenstva je cca 330 m². V suteréne budovy o výmere 95 m² sa nachádzajú 2 veľké miestnosti a soc. zázemie, možnosť využitia na sklad, archív. Na 1.np. o výmere 170 m² sa nachádza 5 samostatných kancelárií, 2 x hala, 2 x kuchyňa a 3 x kúpeľňa a WC. Na 2.np. o výmere 160 m² sa nachádza 6 samostatných kancelárií, 2 x kuchyňa , a WC. Podstrešné podlažie je využité ako tech. zázemie, (kotol, klimatizácia), resp. sklad. Možnosť interného členenia na 4 samostatné celky. K dispozícii alarm, klimatizácia, vysokorýchlostný internet. Budova sa nachádza v tichej ulici centra mesta vedľa Medickej záhrady, má vlastný uzatvorený dvor, poskytuje výborné parkovanie. Voľný hneď. Celková cena vrárane parkovania: 3.800€/mesiac + energie.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Staré Mesto na ulici Sasinkova

Inzerovaný kanceláriu na ulici Sasinkova v Bratislave - Staré Mesto v cene 3.800,- € je o 388 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 118 metrov väčšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 kancelárií v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-49...

Pozícia realitnej ponuky

3.800,- €
Cena nehnuteľnosti 9,- € 3.800,- €
450 m²
Celková rozloha 14 m² 1200 m²
330 m²
Úžitková plocha 14 m² 1200 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha450 m²
Úžitková plocha330 m²
Počet poschodí2
Počet izieb11
Vlastníctvofiremné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátC
Bezbariérový prístup áno
Oknádrevené

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-493247 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.