Prenájom - Byt 2+1, 64 m2 s loggiou, zariadený + záhrada- Sliač

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

ID 204





Igor Ambrózy – Expert na reality vám v exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúka na prenájom priestranný byt 2+1 s loggiou v meste Sliač.



ROZLOHA : Výmera bytu je 64 m2 vrátane loggie. Nachádza na 2./5 podlaží zatepleného bytového domu v tichej lokalite s výťahom.



DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne , WC je oddelené , kuchyne, obývačky a spálne s priestrannou loggiou.

Byt má plastové okná, podlahy: plávajúca podlaha, dlažba, kúpelňa s klasickou vaňou.

Byt je plne zariadený viď foto vo fotogalérii , stačí sa nasťahovať.

K bytu prináleží záhradka , ktorú je možné využívať.



LOKALITA: Bytovka sa nachádza v žiadanej lokalite pod kúpeľmi, príroda, prechádzky, turistika, bicyklovanie, všetko je na dosah.



Cena: 450 EUR/mesiac vrátane energií. Pri podpise zmluvy o prenájme sa platí nájom za mesiac vopred + daný na daný mesiac, odkedy nájom začína + vratný depozit na úhradu prípadného poškodenia bytu. (tento depozit bude pri ukončení nájmu vrátený v prípade, že byt odovzdáte v takom stave, v akom ste ho prevzali).

Takže sa platí 3 x 450 eur = 1.350 eur.




© Všetky texty, obrázky, fotografie, videá, virtuálne prezentácie a 3Dprehliadky v inzercii a ďalšie tu uverejnené informácie, podliehajú autorským právam spoločnosti Amigo Real, s.r.o. Reprodukcia alebo opätovné použitie celku, alebo jeho častí nie je povolené bez písomného povolenia spoločnosti Amigo Real, s.r.o.




Podobné realitné ponuky

2- izbový byt na prenájom v novostavbe
Prenájom 550,- €/mes.
2- izbový byt na prenájom v novostavbe

Renovin reality pripravuje na prenájom nový, moderný a čiastočne zariadený 2 izbový byt.Byt:Chcete bývať v novostavbe v príjemnom prostredí, mať zo pár správnych susedov a k tomu to získať...

2-izbový byt 58.49 m2 Zvolen / Pribinova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
2- izbový byt na prenájom v novostavbe 550,- €/mes. 2-izbový byt 58.49 m2 Zvolen
Pribinova
prenájom