Prenájom dvojizbového bytu v novostavbe Šaľa - City Park

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI:

Pozor!!! Znížená cena!!!

Ponúkame Vám na prenájom – Čiastočne zariadený Dvoj izbový byt v centre Šale v Novostavbe City Park. Byt sa nachádza na 2. poschodí. K bytu prináleží Parkovacie miesto za bytovým domom. V spálni a na chodbe sú ROLLDORY. Kuchynská linka je spolu so vstavanými spotrebičmi. Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2019. V byte je Internet a KTV. Veľká LOGGIA s výhľadom na mesto. Pekná lokalita a veľmi dobré bývanie v centre mesta. Bývanie vhodné pre dve dospelé osoby, bez zvierat.
V cene nájmu je upravovanie 1 krát do mesiaca v cene !

Dispozičné riešenie – Chodbou sa dostanete do veľkého bytu. Z chodby je vstup do samostatného WC, Kúpeľne. Nasleduje Spálňa s veľkým Terasovým oknom, ktoré vedú na LOGGIU. Obývacia izba je spojená s Kuchyňou s ostrovčekom a je vybavená so spotrebičmi. Z Obývacej izby je tak isto vchod do LOGGIE. V obývacej izbe je rozvod Internetu a KTV.

Lokalita – Centrum mesta v Novostavbe City Park v Polyfunkčnej budove s Kaviarňou a peknými predajňami. Dobré bývanie v regióne s veľmi dobrou zamestnanosťou. Veľmi dobrá dostupnosť do Galanty, Trnavy, Nitry, Senca a Bratislavy.

Súčasťou ceny je Nájomné s Energiami a Parkovacie miesto za Nehnuteľnosťou. Pri podpise zmluvy sa uhrádza Nájomné za Jeden mesiac a Jedna Zábezpeka. ( Ktorá je nevratná )

V cene je zahrnutý kompletný realitný aj právny servis.

Bližšie informácie na t.č.:

V prípade záujmu vám vieme zabezpečiť výhodný hypotekárny úver a poistenie.

Sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA.

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Šaľa