Prenájom dvojgarsónka, Bratislava - Ružinov, Bazová ulica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Moderná dvojgarsónka v centre mesta, BAZOVA ulica, RUŽINOV - NIVY, po rekonštrukcii, s možnosťou parkovania vo dvore.

Byt má obývačku spojenú s kuchyňou, a jedálenským pultom-ktorý umožňuje sedenie pre dve osoby a poskytuje pekný výhľad pri jedení, samostatnú spáľnu s rolldoorom,
kúpeľňu s veľkým sprchovým kútom a samostatné wc.

Byt je po kompletnej rekonštrukcii-vyšší štandard. Všetko zariadenie je vyrobené na mieru, takže byt poskytuje dostatok úložného a manipulačného priestoru na všetko potrebné pre 1-2 osoby.

Vo vstupnej chodbe je priestranný rooldoor so zrkadlami-ľavá polovica je na vešanie kabátov a topánky, -v pravej polovici je priestor na pračku, kôš na prádlo, 4 police na rôzne veci + horná veľkokapacitná polica.

V obývačke je na TV stene zavesená horizontálna 2metrová skrinka na DVD, TV, HIFI, s dvomi šuflíkmi, v ľavom rohu je vstavaná skriňa s tromi otvorenými priestormi, a dvomi úložnými skrinkami.

Dizajnová kuchynská linka je plnohodnotná, so všetkými spotrebičmi okrem veľkej rúry, MW má 1000W grill, a taktiež je v kuchyni konvenčná halogénová rúra-v ktorej sa dá jedlo upiecť, vstavaná chladnička BOSH, elektrická sklokeramická doska, veľký kameninový drez BLANCO, súčasťou je aj praktický barový/pracovný/jedálenský pult-ktorý umožňuje sedenie pre dve osoby a poskytuje pekný výhľad pri jedení.

Z obývačky sa prechádza chodbou do spáľne, pričom sa prechádza cez kúpeľňu, obývačka aj spálňa sú oddelené samostatnými posuvnými dverami-takže je možné plnohodnotne oddeliť spálňu, obývačku, aj kúpelňu.

V kúpeľni je podlahové kúrenie, aj v sprchovom kúte-ktorý má rozmer 112x90cm, 70cm umývadlo, veľké zrkadlo, a police na kozmetiku.

V spálni sú 2 postele-taktiež vyrobené na mieru, a dajú sa používať samostatne, alebo sa daju pomocou mechanizmu spojiť, a vznikne tak plnohodnotná manželská posteľ,
veľký rooldoor poskytuje dostatok miesta na šatstvo pre 1 aj 2 ľudí, ľavá strana-police, pravá strana-2x vešanie, hore velkokapacitná polica.

Byt je svetlý, tichý, výborne situovaný a orientovaný, pekný výhľad, s parkovaním vo dvore.

V prípade potreby je možné dohodnúť sa na užívaní murovanej pivnice s rozmerom 3x2m(na bicykel, lyže, atď)

Byt je vhodný pre 1-2 osoby.

V blízkosti bytu sa nachádza: CENTRAL(700m),
City Busines Center I-V na Karadžičovej (400-600m),
Autobusová stanica NIVY(800m),
Historické centrum (1600m),

Byt je voľný od 1.12.2019,
Obhliadky a podpísanie nájomnej zmluvy je možné od 20.11.2019,

Min. doba prenájmu je 1rok, žiadne dom.zvieratá.

Provízia pre RK je vo výške mesačného nájmu.

Cena 535 €/mesiac.

Maklér: Mgr.Furdíková Miriam

Kontakt :

Podobné realitné ponuky - Dvojgarsónka, Bratislava - Ružinov