PRENÁJOM Dvojgarzónka v rodinnom dome,Račianska ul.,Bratislava

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom peknú dvojgarzónku v tehlovom rodinnom dome na Račianskej ulici v Bratislave, mestská časť Rača - Krasňany. Byt sa nachádza na zvýšenom prízemí rodinného jednoposchodového domu. Celková rozloha bytu predstavuje 40 m2.

Dispozícia bytu pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchynským kútom, z ktorej je vstup do samostatnej izby, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. Byt sa prenajíma zariadený: plynová varná doska, chladnička, jedálenský stôl, 2 stoličky, automatická práčka, 3 váľandy, gaučová rozkladacia malá pohovka, 2 kreslá, kancelársky stolík, skrine, poličky, televízor. Zariadenie bytu je vo výbornom stave. Bývanie je veľmi príjemné aj vzhľadom na poctivé hrubé múry, ktoré v lete chladia a v zime teplo udržujú.

Byt sa prenajíma pre 1-4 osoby, študentov, prípadne pár/y, je tu možnosť bývania s vychovaným domácim zvieratkom. Možnosť parkovania na vyhradenom parkovacom mieste.

V neďalekom okolí bytu je kompletné občianske vybavenie: školy, reštaurácie, potraviny, obchodný dom. Pekná cesta je známa svojim prístupom do lesov a lesného parku.

Cena nájmu predstavuje 350,- €/mes. + záloha za energie 85 €/mes. vrátane káblovej televízie a internetu.
Pri podpise ročnej nájomnej zmluvy sa skladá provízia 230-430 € (v závislosti od počtu nájomníkov) a vratná kaucia 430 €.

Byt je aktuálny od 1.7.2018.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Lenka Valušková, kontakt: , email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Podobné realitné ponuky

Prijemná dvojgarsónka 36m2, balkónom s výhľadom na Karpaty
Prenájom 500,- €/mes.
Prijemná dvojgarsónka 36m2, balkónom s výhľadom na Karpaty

Prijemná dvojgarsónka 36m2, balkónom s výhľadom na KarpatyDispozícia:Celková výmera 36m2; situovaný na 1. poschodí v bytovom dome ; Vstup, obývacia izba s pohovkou prepojená s plne vybavenou kuchyňou s jedálenským stolom...

Dvojgarsónka 36 m2 Bratislava - Rača / Račianska
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prijemná dvojgarsónka 36m2, balkónom s výhľadom na Karpaty 500,- €/mes. Dvojgarsónka 36 m2 Bratislava - Rača
Račianska
prenájom