Prenájom, dvojizbový byt Bratislava Rača, Krasňany, ...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom čiastočne zrekonštruovanú dvojgarzónku na 1. poschodí bytového domu v Bratislave 3 - Krasňany, Kadnárová ulica.
--------
STAV : Bytový tehlový dom bol postavený v roku 1959, je zateplený, bez výťahu. Celková plocha dvojgarzónky je 49 m2 plus 2 m2 balkón. Vstupná chodba, kuchynský kút so stolíkom, obývačka, spáľna, kúpeľňa a wc. Byt je zariadený - šatníková skriňa, kuchyňa - chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, plynový sporák, kuchynský riad, v kúpeľni práčka na 3 kg prádla, obývačkový nábytok, sedačka, šatníkové skrine v spálni, možnosť dozariadiť spálňu - posteľ. Parkovanie pred domom alebo v okolí domu.
--------
PODMIENKY : Cena nájmu - 500 €/mesiac. V cene sú zahrnuté režijné náklady. Zábezpeka vo výške 1000 eur . Minimálna doba prenájmu 1 rok. Výpovedná lehota 1 mesiac. Byt je vhodný pre 1-3 osoby .
--------
LOKALITA: Mestská časť Bratislava 3 - Rača - Krasňany zabezpečuje bezprostredný kontakt s prírodou a zároveň všetky výhody života v meste. V najbližšom okolí sú predajne potravín, školy a škôlky, zdravotné stredisko a tiež príjemné reštaurácie alebo kaviarne. Do centra mesta je to do 10 minút autom , do 20 minút na bicykli alebo aj MHD - električkou.
--------
V prípade záujmu o prenájom nás kontaktujte. Pozývame Vás na obhliadku. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0903.693.639 ID ponuky: BA-46128

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava III