Prenájom, dvojizbový byt Bratislava Ružinov, Nivy, M...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na prenájom krásny slnečný dvojizbový byt v Bratislave, mestská časť Nivy na Martinčekovej ulici v lokalite s dostatkom zelene. Celková plocha bytu je 50,74 m2 (byt – 43,74 m2, 2x lodžia – 7 m2), nachádza sa na 4/6 poschodí panelového bytového domu s výťahom.
Dispozícia bytu: priestranná obývačka so vstupom na lodžiu, kuchyňa so vstupom na lodžiu, menšia spálňa, kúpeľňa s masážnym sprchovacím kútom spojená s WC, vstupná chodba.
Stav bytu: byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, v rámci ktorej bola menená elektroinštalácia, plávajúce podlahy v kombinácii s dlažbou, nová kuchynská linka, šatníková skriňa v obývačke a vo vstupnej chodbe, vedúcej k bytu, zasklené lodžie zabezpečujú tiché prostredie. Byt sa prenajíma kompletne zariadený vrátane spotrebičov – kombinovaný sporák, chladnička, práčka.
K bytu je možné prenajať aj parkovacie miesto priamo pred domom. K dispozícii je aj pivnica.
Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, byt sa nachádza vo vynikajúcej a obľúbenej lokalite širšieho centra, s vynikajúcim dopravným napojením na obchvat a jednoduchým prístupom do centra mesta, s dostatkom zelene v okolí, detským ihriskom a parkom.
Cena prenájmu je 450 € mesačne + 150 € mesačne za služby vrátane internetu a TV a vhodný je pre dvoch ľudí. Na začiatku nájmu sa platí vratný depozit vo výške mesačného nájmu. ID ponuky: BA-45438

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava II

BÝVANIE V ÚTULNEJ UBYTOVNI - ul. Korytnická, Bratislava II Podunajské
Prenájom 200,- €/mes.
BÝVANIE V ÚTULNEJ UBYTOVNI - ul. Korytnická, Bratislava II Podunajské

BÝVANIE V ÚTULNEJ UBYTOVNI ...

2-izbový byt 50 m2 Bratislava II / Korytnická
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
BÝVANIE V ÚTULNEJ UBYTOVNI - ul. Korytnická, Bratislava II Podunajské 200,- €/mes. 2-izbový byt 50 m2 Bratislava II
Korytnická
prenájom