Prenájom, dvojizbový byt Nové Mesto, Bratislava III,...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom slnečný a priestranný dvojizbový byt v Bratislave mestská časť Nové Mesto na Račianskom mýte. Celková plocha bytu je 61 m2, nachádza sa na 3/5 poschodí novostavby bytového domu z roku 2000.
DISPOZÍCIA BYTU: obývačka s francúzskym balkónom priečkou oddelená od kuchyne, veľkorysá izba, komora, kúpeľňa spojená s WC a priestranná vstupná hala.
STAV BYTU: v byte boli použité kvalitné materiály - plastové okná s vonkajšími žalúziami, plávajúce podlahy, vstavané šatníkové skrine na chodbe aj v izbe, kuchynská linka so spotrebičmi, bezpečnostné dvere. Byt sa prenajíma zariadený vrátane elektroniky a spotrebičov podľa fotodokumentácie. Pri dome je voľné parkovanie na parkovisku za rampou, ktoré slúži len tomuto domu.
LOKALITA: byt sa nachádza na skok od historického centra mesta, v okolí je kompletná občianska vybavenosť, zastávky MHD v blízkosti domu.
Cena mesačného nájmu je 500 € + 150 € náklady na energie a služby vrátane internetu. Na začiatku nájmu sa platí vratný depozit. Byt je vhodný pre max. 3 osoby.
ID ponuky: BA-44665

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava III