Prenájom, dvojizbový byt Prakovce - EXKLUZÍVNE HALO ...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne Vám ponúkame na dlhodobý prenájom priestranný dvojizbový byt, v obci Prakovce, okres Gelnica, v OV, orientovaný na Z/S.
Nachádza sa v panelovom bytovom dome, na 5/8 poschodí s výťahom a s loggiou. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, má pôvodné umakartové jadro, vymenené plastové okno v kuchyni, nová podlahová guma, nové stúpačkové rozvody. Dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej chodby a priestrannej kuchyne prechodnej s obývacou izbou, spálne, kúpeľne s vaňou a samostatné WC. Celková podlahová plocha bytu predstavuje cca 55 m2. K bytu prislúcha v suteréne pivnica. Toho času je prenájom bytu bez zariadenia.
Cena za mesačný prenájom vrátane energií je 300,-€/mesiac, vyžaduje sa jednomesačný depozit a jednorázový poplatok za služby RK, voľný je ihneď. V bytovom dome bola realizovaná rekonštrukcia výťahu, toho času je bytový dom nezateplený, nevlastní energetický.
Obec Prakovce ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, blízkosti sa nachádzajú potraviny, MŠ, ZŠ. Turistické vyžitie v okolitej krásnej prírode, relax tak v letnom ako aj v zimnom období.
ID ponuky: GL-56335

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Gelnica