Prenájom, dvojizbový byt Šaľa

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom 2-izbový byt v meste Šaľa, ktorý sa nachádza v rodinnom dome na 1. nadzemnom podlaží.
Byt o rozlohe 51m2 dispozične pozostáva z kuchyne, obývačky, spálne, kúpeľne s vaňou a toaletou. K bytu prislúcha loggia. V kuchyni sa nachádza nová kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (elektrická indukčná varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu a digestor).
Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prosím pozrite virtuálnu prehliadku: https://my.matterport.com/show/?m=fhA46geD63z
Rodinný dom je kompletne zrekonštruovaný, zateplený a má vymenené všetky vnútorné rozvody vody, plynu, elektriny, kúrenia a kanalizácie. Rodinný dom ma vzduchotechniku s rekuperáciou a priamo v byte je inštalovaná klimatizačná jednotka.
Parkovanie je zabezpečené pred rodinným domom. Nájomcovia môžu tiež využiť možnosť oddychu v okrasnej záhrade a uskladnenie bicyklov a iných drobných vecí v spoločnom priestore, ktorý sa nachádza v domčeku vo dvore.
Cena prenájmu je 500 ,- EUR/ mesiac. V cene nájmu je zahrnuté pripojenie na internet, káblovú televíziu a zálohové platby energie vo výške 80,- EUR (spotreba vody, elektriny a plynu). Požadujeme depozit vo výške 2 mesačných nájmov. Byt je ihneď voľný.
Rodinný dom s troma 2-izbovými bytmi sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v zástavbe rodinných domov, ktorá je vzdialená len 15 minút chôdze od centra mesta Šaľa s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádza pekáreň a škôlka. Za účelom oddych a relaxu viete využiť potenciál rieky Váh a okolitého zmiešaného lesa. ID ponuky: SA-56570

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Šaľa