Prenájom exkluzívny 5-izbový rodinný dom, dvojgaráž, Chorvátsky Grob

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom exkluzívny 5 - izbový rodinný dom s dvojgarážou v Chorvátskom Grobe - časť Čierna voda, s veľkým pozemkom (14 árov) a s upravenou záhradou. Plocha domu je 254 m2, k domu prislúcha záhradný domček s rozlohou 15 m2 a vonkajší altánok s rozlohou 50 m2 aj s vonkajšou toaletou. V dome je fínska sauna.

Dispozičné riešenie domu:
predsieň, veľká obývačka, kuchyňa s jedálňou, 4 priestranné izby, technická miestnosť, šatník, 2x kúpeľňa s toaletami (v jednej z nich je fínska sauna), samostatná toaleta.

Stav rodinného domu:
novostavba, v dome je krb a klimatizácia, kuchyňa vrátane vstavaných spotrebičov (umývačka riadu, rúra, sklokeramická varná doska, digestor, vstavaná chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra), 2 kúpeľňe, samostatná toaleta, šatník.

Záhrada:
veľká upravená záhrada s trávnikom, okrasnými drevinami vhodná pre rodiny s deťmi a na posedenia pri rannej káve a večernom vínku. Na. dvore je automatická závlaha.

Lokalita:
veľmi tichá a príjemná lokalita, občianska vybavenosť v blízkosti- škôlka, základná škola, supermarket, lekáreň, autobusová zastávka.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Bratislava - Vajnory

METROPOLITAN │Zrekonštruovaný rodinný dom so záhradou na prenájom
Prenájom 1.300,- €/mes.
METROPOLITAN │Zrekonštruovaný rodinný dom so záhradou na prenájom

METROPOLITAN │Zrekonštruovaný rodinný dom so záhradou a garážou na prenájomRodinný dom je dispozične riešený vstupnou halou s úložným priestorom a šatníkom/technickou miestnosťou, obývacou miestnosťou s prístupom na záhradu s terasou...

Rodinný dom 150 m2 Bratislava - Vajnory / Kataríny Bruderovej
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
METROPOLITAN │Zrekonštruovaný rodinný dom so záhradou na prenájom 1.300,- €/mes. Rodinný dom 150 m2 Bratislava - Vajnory
Kataríny Bruderovej
prenájom