PRENÁJOM, garsónka, Kresánkova, Dlhé diely

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám exkluzívne na prenájom garsónku v lokalite Bratislava – Dlhé diely, ulica Kresánkova. Byt je situovaný na 4 – poschodí v dome s výťahom. Celková rozloha bytu je 31m2. S balkóna o rozmere 6m2 je krásny výhľad do vnútrobloku.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, toalety s umývadlom, kúpeľne s vaňou, izby spojenej s kuchyňou a malej komory vedľa kuchynskej linky. Byt sa prenajíma kompletne zariadený so všetkým potrebným vybavením.
Kuchyňa disponuje kuchynskou linkou, chladnička kombinovaná s mrazničkou je umiestená v komore, keramickou varnou doskou a je z nej výstup na balkón. Izba je vybavená postelou, jedálenským stolom so stoličkami, šatníkovou skriňou a TV na stolíku s poličkami. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, práčka. V celom obytnom priestore je laminátová podlaha, dlažba v kúpeľni, plastové okná s vonkajšími žalúziami.

V blízkom okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V blízkosti potraviny Terno, Bila, Tesco Expres, lekáreň, kaviarne. Dobrá dostupnosť MHD. Lokalita v ktorej sa byt nachádza je kľudná a ponúka veľa možností na prechádzky, či iné športové vyžitie. Vstup do domu je z vnútrobloku plnom zelene s detským ihriskom.

Mesačný nájom predstavuje 400,-€ vrátane energií Byt je vhodný pre jednu osobu. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Byt je voľný ihneď.



Zodpovedný maklér: Barbora Plekancová, kontakt: , email:
Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams© Copyright 2017 Grahams


Podobné realitné ponuky