PRENÁJOM, garsónka, Marcheggská ul., Stupava

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom garsónku na Marcheggskej ulici v Stupave. Byt sa nachádza na 1 poschodí v 1 poschodovom dome. Jeho rozloha predstavuje 28 m2.
Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, izby spojenej s kuchyňou, kúpeľne s toaletou. Kuchynská linka je vybavená vstavanými spotrebičmi. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, vaňa a toaleta. Byt sa prenajíma nezariadený nábytkom. V prípade záujmu možnosť využitia parkovacieho státia priamo pred domom, tak ako aj uzavretého dvora s altánkom.

Dom sa nachádza sa v tichej časti Stupavy v kľudnom, príjemnom prostredí. V blízkosti kompletná občianska vybavenosť. Obchody, pošta, škola, škôlky, detské ihriská, zdravotné stredisko, lekárne, zastávky SAD, veľmi časté autobusové spojenie, napojenie na diaľničné (D2) a mestské obchvaty Bratislavy, tunel SITINA, do centra Ba cca 15 min.

Cena nájmu predstavuje 300,- € mesačne vrátane energií.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Richard Ágh, kontakt: , e-mail:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Podobné realitné ponuky

Prenájom garsónky Malacky - Juh
Prenájom 430,- €
Prenájom garsónky Malacky - Juh

Ponúkame garsónku na krátkodobý prenájom Malacky - sídlisko Juh. Garsónka prešla kompletnou rekonštrukciou, nachádza sa na 6/8 poschodí bytového domu s výťahom. Dispozícia : kuchynka, kúpeľňa so sprchovým kútom, izba...

Garsónka 0 m2 Malacky / D.Skuteckého
Prenájom 430,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom garsónky Malacky - Juh 430,- € Garsónka 0 m2 Malacky
D.Skuteckého
prenájom