PRENÁJOM, Garsónka, Vajnorská, Nové Mesto

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne Vám ponúkame na prenájom garsónku na Vajnorskej ulici priamo oproti nákupnému Polus v Bratislave, mestská časť Nové Mesto. Garsónka sa nachádza na zvýšenom prízemí v 4-poschodovom tehlovom obytnom dome s výťahom. Celková rozloha garsónky predstavuje 27 m2 a prislúcha k nej murovaná pivnica o rozlohe 4 m2.

Dispozícia garsónky pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kuchynky, samostatnej izby o rozlohe 19 m2 a kúpeľňa spojená s toaletou. Garsónka sa prenajíma kompletne zariadená po dohode s majiteľom novým nábytkom podľa potreby. Kuchynská linka so spotrebičmi (práčka, chladnička s mrazničkou, plynová dvojplatnička, digestor). V byte prebehla rekonštrukcia od výmeny plastových okien, výmena elektriky, nový obklad, dlažba v kúpeľni, toaleta a sprchový kút a v byte sú pôvodné vonkajšie žalúzie, repasované drevené parkety.

Okolie bytového domu poskytuje množstvo zelene, priamo pri dome kúpalisko Kuchajda a kompletnú občiansku vybavenosť s vynikajúcou dostupnosťou MHD do centra Starého Mesta.

Mesačný prenájom predstavuje 390,-/€ vrátane energií, KTV a internetu pre jednu osobu, prípadne bývanie pre pár je cena dohodou. Garsónka je ihneď voľná na okamžité bývanie s možnosťou zariadenia po dohode.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt: ,

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2017 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky

Sympatická garsónka 28m2, s klimatizáciou a terasou
Prenájom 690,- €/mes.
Sympatická garsónka 28m2, s klimatizáciou a terasou

Sympatická garsónka 28m2, s klimatizáciou a terasouDispozícia:Celková výmera 28m2 + 34m2 terasa, situovaný na 1. poschodí (5) v bytovom dome.Vstupná hala, izba s manželskou posteľou, stavanou skriňou, pohovkou, písacím...

Garsónka 28 m2 Bratislava - Nové Mesto / Rešetkova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Sympatická garsónka 28m2, s klimatizáciou a terasou 690,- €/mes. Garsónka 28 m2 Bratislava - Nové Mesto
Rešetkova
prenájom