PRENÁJOM Hala/Kancelárie, obchodno-skladový priestor, Košice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Prenajmite a podnikajte ! Hľadáte obchodno-skladový priestor v blízkosti centra mesta Košice vhodný na zriadenie skladov, predajne, internetového obchodu alebo malej dielne? Tak táto ponuka je určená práve Vám. Impulz Real, s.r.o., v zastúpení Ing. Peter Plačintár, Vám ponúkame na prenájom halu s 3. kanceláriami a kompletnou infraštruktúrou. Priestor sa nachádza v Košiciach v lokalite „Pri bitúnku“.
****3D Prehliadka**** Nech sa páči vstúpte : https://livetour.istaging.com/6b3c9add-9b59-47c1-ac64-c2c60aba316d?index=5

Priestory prevádzky sú po kompletnej rekonštrukcii!
K dispozícii je vykurovaná hala s celkovou rozlohou 108 m2 s výsuvnou garážovou bránou 3 x 3 m. Podlaha je betónová, el. 230/400V.
Súčasťou priestoru sú tri kancelárske/skladové priestory (2 x 20 m2 a 1 x 17 m2), WC a kuchynka s celkovou rozlohou 108 m2. V cene prenájmu sú dve vonkajšie parkovacie miesta.
Vykurovanie: plyn, radiátory
Zabezpečenie objektu: kamerový systém a alarm
Cena za prenájom je 8€ bez DPH/mesiac.
Náklady na vykurovanie a elektrickú energiu nie sú zahrnuté v cene prenájmu.
*Využitie: Táto ponuka je vhodná pre klientov hľadávajúcich útulný, reprezentatívny priestor vhodný na zriadenie malej prevádzky, ako napr. sklady s priamym predajom, internetový obchod, atď.

"VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb, spracovanie zmlúv, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, servis aj v budúcnosti so spoľahlivým teamom kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí certifikovaný a licencovaný rodinný realitný maklér NARKS: Ing. Peter Plačintár , Teším sa na spoluprácu.

Podobné realitné ponuky